Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Neamtul si Gps-ul


Zamy

Postări Recomandate

  • Members

M-ati innebunit cu geografia voastra. Ce geografie sa stie neamtu in Romania? Chiar credeti ca fiecare tre sa stie fiecare straduta care trece pe la cucueta? Stiu ca poate ajuta si se invata cu experienta anumite chestii, dar cine nu stie se descurca inainte si cu harta. Daca te trimite maine patronul sa mergi in Pakistan, presupunand ca nu sunt razboaie si alte prostii, vrei sa-mi zici ca trebuie neaparat sa stii geografie...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Members

GPS-ul e foarte bun ,pe drumuri,dar[subscriu]trebuie si geografie,indiscutabil,...am patit si eu de multe ori ca se m-ai blocheaza[gps-ul] dar trebuie sa sti sa si lucrezi cu el.....trebuie adaugat faptul ca hartile gps pe Romania..nu sunt actualizate,nu e o scuza pt.colegul neamt,..concluzia,,,e buna tehnologia,dar trebuie sa sti cum sa o folosesti !!!!si sa sti CAT sa te increzi in ea...!!..eu tot timpul am o harta a tarii pe care o tranzitez s-au in care am descarcare......nu cred ca e un lucru rau???!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

GPS ul sau mai bine zis jucaria care urmareste GPS ul, nu e un copilot care citeste si interpreteaza hartile. Reconfigureaza dupa cu ii sunt setarile date.

GPS ul e un dispozitiv de localizare a unei adrese a unui punct de destinatie dat. El face niste trasee in functie de experienta programatorilor, nu a soferilor.

Una din cerintele tale ca sofer e sa o iei pe traseul cel mai scurt util pentru ce masina ai si ieftin pentru a incarca/descarca masina. Eu recomand autostrada, drum european si pe urma nationalul si sau localul. E o ordine logica.

In rest sau mai bine zis in principal ai dispeceri care folosesc la maxim informatiile pentru a-ti da un traseu de urmat.

Daca iti spune sa iesi pe o anumita iesire si sa urmezi un anumit drum, e treaba ta sa fii concentrat pe indicatiile date de dispecer nu de GPS device.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

unul din fostii mei profesori spunea prin 1991 cand incepusera sa apara si pe la noi calculatoarele, ca un calculator(in cazul acesta GPS-ul) nu face ceea ce VREI tu sa faca ci face ceea ce ii SPUI sa faca. si asa ajungem la modul in care ar trebui sa iti planifici o cursa, sa nu "stai" numai in GPS ci sa ai si o harta, atlas sau un auto route pe calculator ca sa vezi cat de "gros" si cu ce culoare e pe harta drumul pe care te baga GPS-ul! iar in ceea ce priveste modul ziaristilor de a produce stiri, din poza postata putem numai sa intelegem ca de fapt soferul nu era neamt ci il chema Neamtu, ca vorba colegului de mai sus, camionul era de Maramures. sau probabil era primul neamt care muncea cu contract pe romania!!! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.