Jump to content

Ce ati gatit in cabina pentru masa de Craciun

mihaitza

Recommended Posts

• Members

Salutare .

Ce meniuri sau regasit la cabina in ziua de Craciun,ce mancare s-a gatit si ce s-a baut . Eu am cumparat borcane cu castraveti,gogosari si maioneza si cum m-am priceput am trantit o salata de beouf.apoi am cumparat un cozonac,am gatit un pilaf cu pui si am fiert un pic de vin rosu cu coaja de mere si portocale,o nebunie. Am creeat in cabina  un pic din atmosfera de acasa ,cand toti cei apropiati se strang in jurul mesei in ziua Craciunului.Acesta a fost meniul meu in cabina pentru masa de  Craciun.

Voi?

Drumuri Bune

• Members

Am servit niste wyskhy impanat cu cola :P asta ca aperitiv,am continuat cu niste beri si de mancat ce s-a gasit,acum imi pregatesc acelasi meniu pt anul nou,asta e viata de sofer care nu stie sa gateasca si nici nu vrea sa invete ;D

:) :) :) adevarat grait

• Members

eu raspund mai tarziu, adica astazi, in ziua de craciun dimi pe la dra zece am intrat in tara,veneam din anglia si surpriza cea mai faina a fost ca am fost sunat sa ma duc sa descarc, si chiar m-au descarcat dupa masa, repet in ziua de craciun

• 3 weeks later...
  • Members

Tot respectul si toata consideratia mea pt acesti soferi care voluntar sau nu petrec cele mai importante sarbatori tot in cabina. Nu am avut ocazia sa experimentez dar imi imaginez ca e al dracului de nasol,  toata lumea fiind acasa, cu neamuri, prieteni, familie, numai tu ca sofer stai singur in cabina ....

Respect

• Members

Cotlet de pasare lira , salata din frunze de eucalipt , tort din samburi de papaya ornat su mentosane !  Dar sincer eu am stat at home , iar buna mea sotioara ma omenit cu ......tot ce trebuie sa ma simt ca un seic !

Buna intrebarea de altfel! Sunt curios cum au petrecut cei ce au fost ,,vagabonzi" fara sa vrea!

• Members

Desi sunt sofer de 22 de ani doar pe camion...am fost scutit de ,,asemenea sarbatori"..insa am tot respectul pentru colegii care au facut sarbatorile in cabina si au incercat sa isi incropeasca un meniu cat de cat omenesc...ma inclin cu respect si consideratie in fata lor si sincer le urez drumuri bune oriunde ar merge