Jump to content

Cine ma poate lamuri si pe mine intr-o problema ?

Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

La un MAN TGA 18,460 , 930000km , care este motivul daca imi consuma cam mult ? Cu inc de pana in 14-15 to undeva la 35,si peste 15 , adica la vreo 20 to ma duce aproape de 40.Am verificat injectoarele si totul e ok...Am inteles de pe la colegi ca MAN-urile consuma in general cam mult,dar totusi,mi se pare exagerat.....  :-X

• 3 weeks later...
  • Members

1.filtru de aer

2.atentie la demaraje pedala apasata agresiv la man consuma

3.depinde de drum,conditii de trafic

acestea sunt o constatare personala fara relevanta dar totusi de luat in seama asa ca si experiment.

am lucrat pe tote tipurile de man de aceea dau si eu o parere.in principal ai grija la demaraj si turatiile joase

eu personal cred ca este o defectiune tehnica al meu daca scot pantofii din ambele picioare si dau in acceleratie cu ei nu urca la 40...ori ce manevra ai face nu urca la 40 mai ales spui ca nu ai avut incarcatura!!!

• Members

"fratik cu cine am stat de vb mi-a zis ca manu si volvo au consumu undeva 38-40%....asa ca nu te panica....asta e consumu lor"

nu stiu cum e cu MAN-ul dar pe un volvo de 460 CP am lucrat si avea consum mediu de 28.

am auzit si eu ca MAN-ul e cam "setos".

• Members

Salutare. Am avut man tga 460 si se incadra perfect in 26% gol +05 la tona

stiu ca sunt off-topic dar nu ma pot abtine cand  vad/aud de consumuri cu 0.5 /tona; consumul poate fi influentat de mai multi factori [ sector de drum , meteo ,aerodinamica ,  natura incarcaturii  , lichida / solida/ inaltime] nu  numai de greutate .

ps : am uitat de factorul uman ;D