Members wolverine Posted January 2, 2012 Members Share Posted January 2, 2012 A lucrat cineva la o firma din Bosanci Suceava cu sediul in Belgia?Daca da,poate imi spune si mie care e viata pe la aceasta firma.Multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted January 3, 2012 Members Share Posted January 3, 2012 Servus colegu! Stai in banca ta ! Daca vrei sa ai statut de sluga , sa nu respecti nici o regula , sa -ti iei teapa la cascaval si sa lucrezi pe o rapciuga de camion incearca !!! O sa plangi de o sa-mi fie mila de tine ! ( Stiu bine situatia de la fratii Placinta , crede-ma pe cuvant!) PS . Daca te hotaresti sa pleci la Bruxelles sa ai bani la tine pt . orice eventualitate ! Poate trebuie sa vii acasa !!!! Si mai trebuie sa si mananci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members wolverine Posted January 3, 2012 Author Members Share Posted January 3, 2012 Multumesc Old,m-am linistit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted January 3, 2012 Members Share Posted January 3, 2012 Mda...curioasa reactie Teapa la bani chiar nu trage nimeni,se platesc si amenzile,mai nou se merge la program,nu ai consum,nu se taie km. Daca stii sa-ti faci treaba esti respectat mult mai bine decat in alte firme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members wolverine Posted January 3, 2012 Author Members Share Posted January 3, 2012 Ia spune mai multe Guvis,mai multe pareri,mai multe sanse,mersi mult.Daca cunosti pe cineva care lucreaza acolo sau stii tu personal,si mai bine 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mugurel Posted January 3, 2012 Members Share Posted January 3, 2012 parerea ta guvis,sunt mai seriosi astia din bosanci,sau suceava logistic'tu ceeai alege'ms mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted January 3, 2012 Members Share Posted January 3, 2012 In Bosanci sunt cateva zeci de firmulite cu diversi patroni,nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea despre toti. Cam toata lumea plateste 1500 fix si se poate ajunge la +2000 pe cand la SV log ajungi greu la 1500 din care se opreste garantie,km si chiar motorina. Personal prefer oricand curse B-F decat A-I. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mugurel Posted January 3, 2012 Members Share Posted January 3, 2012 da,ai dreptate,e mai bn pe benelux dekat pe a-it-ms mult pt informatii guvis.drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted January 4, 2012 Members Share Posted January 4, 2012 Mda...curioasa reactie Teapa la bani chiar nu trage nimeni,se platesc si amenzile,mai nou se merge la program,nu ai consum,nu se taie km. Daca stii sa-ti faci treaba esti respectat mult mai bine decat in alte firme. Ai lucrat la ei ? Daca da , trebuie ca ne cunoastem bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mugurel Posted January 4, 2012 Members Share Posted January 4, 2012 oldtruker,pleasse da-mi mai multe detalii despre aia din bosanci sau sv logistic,pt ka si eu sunt din jud sv si-as incerca ceva pe la ei...............ms mult..drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cristymy Posted January 4, 2012 Members Share Posted January 4, 2012 salut stie cineva de o firma PAPE SK numar de tel al perrsoanei de contact 0727397599 mersi colegi drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guvis Posted January 4, 2012 Members Share Posted January 4, 2012 oldtruker,pleasse da-mi mai multe detalii despre aia din bosanci sau sv logistic,pt ka si eu sunt din jud sv si-as incerca ceva pe la ei...............ms mult..drumuri bune Ieri dimineata erau 5 soferi la angajare la SV logistic,cel mai probabil sositi le pe filiera GST Stadler. Ai ceva CV,sau acum vrei sa incepi meseria?In ian-feb e cam greu cu locurile de munca.Oricum nicuna dintre variante nu o recomand incepatorilor!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ovidius Posted January 5, 2012 Members Share Posted January 5, 2012 salutari la toata lumea si la multi ani . stie cineva daca se fac angajari la skip trans sau daca iau si incepatori pt .echipaj .poate stie cineva conditiile si modul de lucru .pt. mine este importanta orice informatie. multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts