Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Members

multumesc colegu pentru informatii , oricum nu m-am dus ca am mirosit eu ceva cu "bonusu ala in functie de performanta", eu cand am fost la interviu am vorbit cu cineva de acolo din firma  si dupa sarbatori am fost sunat pt. angajare de altcineva, ca respectivu cu care vorbisem la interviu plecase din firma, mi-am dat seama ca sunt niste nenorociti si nu m-am dus.

• 4 weeks later...
Guest Anonymous

cum am spus si mai sus, nu stii cat castigi, nu poti sa iti calculezi salariul. Are mai multe grile de salarizare in functie de consum, dupa 2 luni de comunitate, esti norocos daca poti pune 1200 euro ptr acasa.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • Members

Daca vreti sa lucrati la aceasta firma ,mai bine renuntati.Sunt oameni fara cuvant si chiar daca  faci totul ca la contract ( de exemplu km si consum mic la km) sperand ca vei vedea bonusul , nu vei reusi sa iei mai mult de 700e si asta daca nu cumva gasesc ei ceva care sa te lase la bani mai putini. Spre exemlu am avut 28% consum la motorina fata de 32% cat cer ei max. si m-am trezit ca am 360de l motorina nejustificata. Tin sa mentionez ca alimentarile si km reali eram in regula cu ei erau fix pe fix , in final am reusit sa iau doar 1400 LEI dupa 1 luna de alergat si mancat conserve. 

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • Members

Salutare colegii,cu scuzele de rigoare, revin cu o modificare-pentru informatii despre SENECO ma puteti contacta la nr.de tel.0723661714-Stelian.Totusi ca idee,cine vrea sa lucreze la Seneco sa se gandeasca de doua ori,s-au mai multe...

• 3 years later...