Members nando Posted January 2, 2012 Members Share Posted January 2, 2012 doresc sa mi achizitionez acest gps daca are cineva va rog sa mi spuneti cat de performant este deoarece costa 500euro. multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nando Posted January 5, 2012 Author Members Share Posted January 5, 2012 sa inteleg ca este foarte bun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cosmin1974 Posted January 10, 2012 Members Share Posted January 10, 2012 salut colegul....Snooper s7000 dupa mine e virful navigatoarelor pentru camioane...are harta cea mai precisa ptr camioane comparativ cu tomtom 7000 sau garmin 465t....tomtom-ul e praf zic eu,garminul multumitor in comparatie cu snooper,diferenta de pret este ca Snooper S7000 are si TV digitala(TNT sau DVB-t) pe el,ecran mare de 7 inch si mapa e ceva mai sigura,ar mai fi garmin dezl560 care costa cam 350 euro,are ecran de 5 inch si precizie pentru camioane de aproximativ 80% zic eu....daca tintesti sus de tot si vrei calitate maxima si siguranta 90% clar ia-ti Snooper,daca te uiti putin la bani ia-ti Garmin Dezl 560 sau chiar 465t....SA NU CUMVA SA ITI IMAGINEZI CA EXITA VREU NAVIGATOR DE CAMIOANE IN LUMEA ASTA CARE NICIODATA NU TE VA DA DE VREUN POD SAU TUNEL.MULTA BAFTA SI DRUMURI BUNE SA AI COLEGU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nando Posted January 10, 2012 Author Members Share Posted January 10, 2012 ti am trimis PM multumesc de raspuns si tinem legatura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members jefu.. Posted January 11, 2012 Members Share Posted January 11, 2012 .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members jefu.. Posted January 11, 2012 Members Share Posted January 11, 2012 ti am trimis PM multumesc de raspuns si tinem legatura quote author=nando link=topic=5610.msg39224#msg39224 date=1326228128]ti am trimis PM multumesc de raspuns si tinem legatura Scuze colegu ca intervin dar vreau sa te contrazic am lucrat cam 3 luni cu un snooper 2000s diferenta nu este intre 7000 dar mai putin conteaza ce vreau sa zic k nici nu se compara la meniu cu TOMTOM 9150 PRO TRUK LIVE. Daca nu lucram nu aveam cunostinta de cauza si aprobam tot ce ai zis tu ..Ok voi veni si cu argumente.. 1d display este foarte slab ia greu comanda si se sgirie la un momendat de nu mai vezi nimic in el cind este lumina. Are eroare la locatie pe strada Cind este in timpul lucrului informatiile sunt de o calitate slaba cind trebuie sa schimbi directia si ce banda trebuie sa ei..am renuntat la el pt ca prin belgia franta 'PARIS' NU ZICEA CLAR CE DIRECTIE SA IAU CIND APAREA SELECTAREA DE BANDA PT NOUA DIRECTIE ORCUM ARE HARTA FOARTE BUNA CALCULEAZA RUTELE BINE DAR NICI PE DEPARTE NU SE RIDICA LA STANDARDELE UNUI TOM TOM PRO TRUCK Nu recomand SNOOPER INCEPATORILOR CARE NU AU CONDUS IN MARELE ORASE DIN EUROPA.. Iar pt tine recomand sa inceri un tom tom pro truck 9150 live si mai vb dupa ok bafta si drumuri bune.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nando Posted January 11, 2012 Author Members Share Posted January 11, 2012 m am lamurit cu snooperu acum trebuie sa ma decid intre garmin si tom tom . multumesc frumos pentru imformatii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members truckman Posted February 15, 2012 Members Share Posted February 15, 2012 sant posesor de snooper s7000 de 1 an .tin sa mentionez ca locuiesc in uk dar conduc foarte des in B -NL-F-D .,deci am avut timp sa ma lamuresc.tv-ul incorporat este numai digital dealtfel foarte bun.consider ca este navigatorul ideal pentru 'camionari'cu conditia sa-i pastrati folia protectoare ce o are pe ecran(altfel riscati sa zgariati ecranul)cumparati mapa 'full europe' actualizata si va spun ca uitati cu totul de grija podurilor, restrictiilor ptr tonaj etc eu cel putin va spun ca l-am folosit intensiv si fara probleme.este cred pana va aparea ceva mai nou cel mai 'profi' navi. pe piata la ora actuala.m-a costat 340£ full uk&europe map in dec.2010 oricum acum ar trebui sa-mi cumpar mapa actualizata 2012 .ptr mine se merita ptr ca am nevoie de el 11 luni din an in uk si europa (cap tractor 3 axe ;44 ton max) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members truckman Posted February 15, 2012 Members Share Posted February 15, 2012 aviz incepatorilor shi nu numai;NAVI TE DUCE LA ADRESA....ca sa si descarci acolo unde trebuie tre' sa folosesti si ceva neuroni...altfel..'nu e bune' navigatoarele..lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members dan_yo4sar Posted July 9, 2012 Members Share Posted July 9, 2012 salutare all!ce sa va recomand eu.....folosesc un igo 8 setat pe autobuz.STIMATI COLEGI BAZA ESTE INDICATORUL RUTIER.iar GPS sa stie adrese.exemplu eu am harti din 2009.cele de la NAVIGON 2012 sunt varza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts