Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Angajare incepatori


Postări Recomandate

  • Members

Am deschis acest topic pentru a vedea cati incepatori prezenti pe acest site au reusit sa se angajeze in ultimile 2-3 luni??Daca sunteti binevoitori sa treceti aici si firma angajatoare(asta daca v-ati angajat) sau firmele la care a-ti incercat sa va angajati!!!Va multumesc!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salut.recomand ca firma dumagasul dar sa nu le spuneti ca sunteti chiar incepatori,dispeceri isi cunosc meseri,nu se sta prea mult dupa incarcari pe afara bani atit cit sunt se dau la timp, inainte de cursa se primeste si un avans care variaza in functie de km pana la destinatie.in rest ca minus plata tipic romaneasca la km si o oprire pe salariu 123 euro faimoasa taxa de fraier despre care au mai scris si colegii nostri .dar este un punct de plecare mai bun decit waberes si edy.drumuri bune va doresc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

M-am mai intalnit cu ei dar nu stiu nimic concret si nu imi place sa vorbesc aiurea.

In plus,cand ma intalnesc cu un coleg nu incep discutia cu intrebari de genul "Cum va plateste?" , "La cat timp acasa?" ,"cum e cu MOTORINA ?" etc.

De minciuni sunt SATUL !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

Si eu sunt in cautarea unui loc de munca sofer, permisul il am din octombrie 2011, asa ca nu pun prea mari sperante mai ales ca nu am pe nimeni care sa ma ajute !!!!

Daca gaseste cine de munca si mai angajeaza incepatori sa poste aici poate vom reusi si noi!!

Drumuri bune!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Si eu sunt in cautarea unui loc de munca sofer, permisul il am din octombrie 2011, asa ca nu pun prea mari sperante mai ales ca nu am pe nimeni care sa ma ajute !!!!

Daca gaseste cine de munca si mai angajeaza incepatori sa poste aici poate vom reusi si noi!!

Drumuri bune!!

Prietene eu il am din septembrie si pana acum am un pod intreg de promisiuni,dar nu ma las pana nu gasesc ceva trebuie sa fie ceva si pt incepatori asa ca multa bafta.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pe langa faptul ca te leaga 2 ani cu contractul de munca au si o gramada de vechituri de camioane

nu te leaga cu nimic. mergi la craiova si le spui ca ai mai condus. dai un test teoretic, apoi unul practic apoi iti spune daca esti admis sau respins. numa sunt banii destul de putini. in o singura zi am fost angajat si m-a pus al doilea sofer cu promisiunea ca in mai putin de o luna imi da camion. sa vedem daca se tin de cuvand.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members

:-\ La Dumagas te pune sa dai un chestionar de categoria B...ca la examenul de permis de conducere,apoi iti arata harta Romaniei si trebuie sa stii ce orase reprezinta punctele de pe harta, iar apoi daca ai trecut de astea doua mergi cu un instructor si faci manevre cu tirul-parcare.

-Daca ai reusito si pe asta esti angajat, daca nu te invita in mod politicos sa faci 1, 2 3, curse cu el contracost sa te invete el sa mergi cu tirul.Spun 1,2,3,etc. pentru ca acesti instructori 2 la numar plus un sef de-al lor foarte tacticos ,trebuie sa-si justifice si ei salariul cumva !...asta pentru ca inainte(pina acum un an) nici nu stateau la discutii cu soferii,erau plini de ei,ingimfati, ca vezi Doamne ei sunt buricul pamintului, trebuia obligatoriu sa faci cursul lor=800 euro.

Cind am fost eu la ei acum un anjumate eram prezenti 30 de soferi pentru angajare.....10 au plecat in 5 minute,pentru ca erau soferi cu vechime si au dorit sa dea proba nu sa faca cursuri

-am ramas 20 pe care ne-a impartit in grupuri=echipaje de cite 2 si ne-a programat sa facem conducere cu tirul incepind de a doua zi

-Eu mai lucrasem pe tir,si m-am urcat la volan,am plecat de pe loc,am inceput sa schimb vitezele....mica-mare....etc, dupa ce am mers 50 de metri....STOP....trage pe dreapta !

-"Hai porneste iar....si iar am plecat, iar mica-mare,....etc...50 de metri ....STOP....trage pe dreapta !

-Si atunci i-am zis MAI-Marelui instructor dintre instructori(mai e si chior dupa una si alta)

-"Nu spui domne care e problema, de ce ma tot opresti ?!

-La care el zice :"Unde te grabesti ?

-Cum adica ?

-Pai sa nu mai depasesti treapta a 4-a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Adica sa mergi cu 30km....marele curs

pe urma a trimis acasa 5 colegi pe motivul "NU corespund"

Iar la cei care am ramas ne-a spus sa mergem la notar sa dam declaratie pe propria raspundere ca platim cursul.....asta in conditiile in care la sfirsitul cursului dadeai examen iarsi exista probabilitatea sa-ti spuna ca "Nu corespunzi".....deci esti bun de plata 800 euro :P

Acum daca au postat mai multi soferi pe net despre ei , au inceput sa fie foarte rari soferii pe la usa lor, si au renuntat la curs....dar te pun sa platesti citeva ore de condus cu ei....

Deci e tot naspa, pentru ca daca sti sa mergi cu tirul ce rost are sa mergi la Dumagas ?!

-Va recomand Hartltrans Timisoara

-Mergi la ei ,nu tu proba,nu tu aiureli.....te angajaza si gata,treci la volan

-asa trebuie procedat cu bulangii.....si in 2-3 ani or sa te roage ei sa te angajezi la ei

  Va doresc bafta si drumuri bune !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

salutare si drumuri bune la totii colegii desii cu tot respectu pentru meseria asta nu pot sa ma consider nici macar coleg decat daca sant acceptat      e drept am fost pe comunitate stiu cum e treaba acuma  am fost si intern stiu cu ce se mananca  desi acuma sant acasa nu vreau si nu pot sa scap de treaba asta trebuie sa gasesc din nou ceva  desii trebuie sa fii parsiv si hot  nu ma converteste nimeni la varsta asta eu raman la fel  am pierdut datorita ambitiei mele dar tot nu ma las    tot respectu pentru soferii cu experienta    trebuia sa o iau si eu mai devreme dar asta e      nu osa dorm linistit decat in cabina unui camion  desii nu osa fiu crezut    stiu cum e  decat acasa fara bani sa stai la mila mamei fratilor surorilor emai bine asa        nu trebuie  sa ma creada nimeni  doar imi spun si eu necazu  ma mai eliberez  o mie de scuze  nu vreau sa plictisesc pe nimeni mai sant sii altii ca mine 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.