Members R_driver_F Posted January 8, 2012 Members Share Posted January 8, 2012 Stie cineva exista o lege cu privire la durata de eliberare a cazierului auto?. Am depus actele marti iar vineri inca nu era gata. E posibil asa ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ValiSet Posted January 8, 2012 Members Share Posted January 8, 2012 1 Saptamana - Maxim 10 zile. Eu in 10 zile l am primit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Speedy Gonzales Posted January 8, 2012 Members Share Posted January 8, 2012 de unde se scoate caizerul auto? si ce acte, bani, etc trebuie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members R_driver_F Posted January 8, 2012 Author Members Share Posted January 8, 2012 de unde se scoate caizerul auto? si ce acte, bani, etc trebuie? de la politia rutiera copie buletin, permis si o chitanta cum ca ai achitat doi lei. In targu mures se plateste in acelasi loc unde se platesc amenzile in alte orase nu stiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mercedes Posted March 13, 2012 Members Share Posted March 13, 2012 salut colegi,referitor la cazier aoto tcmai l-am scos astazi... si ce sa vezi pe el doua abateri la d.328 tocmai din 93 respectiv 96 cand eram tanar si nelinistit ,au fost abateri grave regret astea dar dupa cum vedeti ma bantuie si astazi (cazierul auto mi sa cerut pt.angajare)asa ca te bantuie toata viata.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted March 13, 2012 Members Share Posted March 13, 2012 Pai zi-ne si noua ce abateri ai avut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members qazqazqwerty Posted March 13, 2012 Members Share Posted March 13, 2012 Eu l-am scos in Decembrie, la cerere, la Alexandria, am platit 5 lei la trezorerie si inca o taxa de 1 leu la politie + copie dupa CI si PC. Se completeza un formular si gata. Eu l-am luat in aceeasi zi, in 30 min. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members UNHleaSHD Posted March 13, 2012 Members Share Posted March 13, 2012 Te-ai uitat la data primului mesaj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members laurentiu762 Posted March 13, 2012 Members Share Posted March 13, 2012 Eu am platit 1 leu lam luat in 5 min si surpriza,,,,am pe cazierul auto ca nu am purat casca obligatorie pe un scuter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts