Members mik23n2 Posted December 18, 2009 Members Share Posted December 18, 2009 Salut dragii mei ...pe data de 21.12.2009 trebuie sa sustin examen traseu categ CE, camion cu remorca,cu Politia in Iasi... azi dimineata ma suna instructorul si mi spune ca din cauza conditiilor meteo de iarna sar putea sa se amane examenul e POSIBIL ASA CEVA? So mai intamplat si in alte regiuni ale tarii..?? Eu sunt suparat foc... de fapt turbat.... voiam sa termin si eu anul cu un ,, permis ,, nou... Pentru mine zapada insemna un ,, plus ,,ca nu se mai vad gropile si marcajele....in Iasi se circula la ora actuala in conditii de iarna , dar nu am mai auzit vreodata ,,amanare examen,, Astept parerile voastre , va doresc un Craciun Fericit, si Drumuri Bune ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted December 18, 2009 VIP Share Posted December 18, 2009 Da si la Baia Mare s-a intamplat asa , in conditi de iarna ii mai greu sa mergi si nu se risca nimeni sa te lase la volan (pe camion) la masini mici se da examen da si acolo depinde de starea drumurilor . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts