Members D3N1 Posted January 10, 2012 Members Share Posted January 10, 2012 Salut colegii,Ma numesc Dani sunt din Cernesti la catva km de Baia Mare (cei care au incarcat de la fabrica de mobila TAPARO au trecut peaici asa ca nu ezitati sa opriti la o bere ).Deocamdata sunt doar coopilot de tir ,deoarece doar la anul o sa pot sami iau permisul si atunci imi voi implini visul .Din fericire am mare noroc deoarece aici in Cernesti sunt foarte multi soferi de tir,catva dintre ei imi sunt chiar neamuri asa ca am mari sanse sa urc repede la volanul unui camiona.Pana la anul voi mai sta in dreapta si o sa mai invat si de la voi.. .Drumuri bune colegii!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members M a n u e l Posted January 16, 2012 Members Share Posted January 16, 2012 Bun venit, Dani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members clau46 Posted January 27, 2012 Members Share Posted January 27, 2012 salut dani,nu trebuie sa postezi de doua ori ceea ce ai scris ca o data ajunge si vor veadea toti mesajul tau,cine vrea scrie,cine nu vrea nu scrie.nu vreau sa fiu rautacios dar cine trece pe acolo nu cred ca v-a putea sa stea la bere ca pe urma nu mai au voie sa conduca si tu nu ai varsta ideala pt a servi asa ceva,iti urez numai bine si succes in ceea ce vrei sa faci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts