Members Sorinboy80 Posted January 11, 2012 Members Share Posted January 11, 2012 Sunt in cautarea unui loc de munca in Italia. Astazi am primit o propunere din partea Vrtransports(transport agabaritic)500 euro /luna in acte,dar in mana plata intre80-100 euro/zi din care trebuie sa-mi platesc mancarea. Vreau sa stiu daca stiti ceva despre aceasta firma,cat de seriosi sunt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members fulgerica Posted January 11, 2012 Members Share Posted January 11, 2012 nu suna rau dar....una zice si alta face....poate mai sunt colegi care au auzit de firma asta si lasa aici cateva pareri si sugestii.....eu ce sa zic bafta nene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 10, 2012 Share Posted February 10, 2012 salut Sorinboy80 nu ai mai postat nimic zzine si noua ce ai facut cu cei de la Vrtransports te-au angajat sant seriosi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Sorinboy80 Posted March 3, 2012 Author Members Share Posted March 3, 2012 Nu fratilor nu sunt seriosi e alergatura multa fara acte transporturi fara licenta etc. RISC foarte MARE asa ca Atentie la astfel de firme! Salutari si sanatate! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts