Jump to content

vreun coleg care stie vreo firma care angajeaza incepatori


Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

salut am si eu o intrebare ,am cat C+E de 2 luni la sfarsitu luni imi iau si atestat +card unde mi-as putea gasi un job ,am habar de aceasta meserie ,tatal meu fiind sofer de tir.niste sfaturi cu niste firme care mar angaja va multumesc .

Link to comment
Share on other sites

  • Members

salut gigi,sa iti completezi cum trebuie profilu,si asa de inceput o salutare ne poti arunca si noua ca banuiesc ca nu urmaresti de ieri forumul,asta ca sa vezi cate anunturi de incepatoti sunt.daca tatal tau este sofer de tir cel mai bine este sa te duci cu el ca sa inveti ce trebuie,eu in locul tau asa as face,ar fi culmea sa fi incepator in meseria asta si tatal tau sa nu te ajute,(nu ti-am spus cu rea intentie)bafta.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

salut clau ,in primul rand,ca si in mesajul anterior (ca nu sunt gheorghe cu bocancu mare sa nu stiu sa salut lumea) !!"(incepator)"sunt pe permis, experienta am pot sa zic toti care au avut noroc ca parintele lor sa lucreze pe tir stiu ce vreau sa zic ,am crescut in cabina tiru-lui mi-am dat interesul pentru k imi place meseria ,nu vreau sa fiu obraznic sa ma laud dar multi soferi (batrani)ma admira la cum ma descurc.Dar din pacate majoritatea angajatorilor cer minim 6 luni vechime pe carnet ,parca eu conduc cu vechimea alti au carnet de 5 ani si nu au atins volanu :( cand le spun sa ma accepte sa dau macar o proba imi spun sa revin dupa 4 luni :(. Un prieten de-al meu lucreaza la firma  kim johansen ,ma cunoaste destul de bine si tocmai de accea mi-a spus ca nu as avea nici o problema sa nu ma descurc .dar la fel minim 6 luni. Tocmai de aceea am apelat pe acest forum la colegi poate so ivi careva  cu o firma mai serioasa pentru noi incepatori .va salut drumuri bune sa aveti.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • Moderators

Nu te supara pe mine dat tata sofer de tir si tu intrebi pe alti de loc de munca cand tata ar trebui sa aibe destule relatii pentru fiul sau,crescut in cabina si incepator la 33 de ani iar mi se pare putin aiurea la varsta ta aveam tot ce imi trebuia pe plan material si ceva experienta. Oricum iti urez bafta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.