Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

vreun coleg care stie vreo firma care angajeaza incepatori


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

Vizitator Anonymous

salut am si eu o intrebare ,am cat C+E de 2 luni la sfarsitu luni imi iau si atestat +card unde mi-as putea gasi un job ,am habar de aceasta meserie ,tatal meu fiind sofer de tir.niste sfaturi cu niste firme care mar angaja va multumesc .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

salut gigi,sa iti completezi cum trebuie profilu,si asa de inceput o salutare ne poti arunca si noua ca banuiesc ca nu urmaresti de ieri forumul,asta ca sa vezi cate anunturi de incepatoti sunt.daca tatal tau este sofer de tir cel mai bine este sa te duci cu el ca sa inveti ce trebuie,eu in locul tau asa as face,ar fi culmea sa fi incepator in meseria asta si tatal tau sa nu te ajute,(nu ti-am spus cu rea intentie)bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

salut clau ,in primul rand,ca si in mesajul anterior (ca nu sunt gheorghe cu bocancu mare sa nu stiu sa salut lumea) !!"(incepator)"sunt pe permis, experienta am pot sa zic toti care au avut noroc ca parintele lor sa lucreze pe tir stiu ce vreau sa zic ,am crescut in cabina tiru-lui mi-am dat interesul pentru k imi place meseria ,nu vreau sa fiu obraznic sa ma laud dar multi soferi (batrani)ma admira la cum ma descurc.Dar din pacate majoritatea angajatorilor cer minim 6 luni vechime pe carnet ,parca eu conduc cu vechimea alti au carnet de 5 ani si nu au atins volanu :( cand le spun sa ma accepte sa dau macar o proba imi spun sa revin dupa 4 luni :(. Un prieten de-al meu lucreaza la firma  kim johansen ,ma cunoaste destul de bine si tocmai de accea mi-a spus ca nu as avea nici o problema sa nu ma descurc .dar la fel minim 6 luni. Tocmai de aceea am apelat pe acest forum la colegi poate so ivi careva  cu o firma mai serioasa pentru noi incepatori .va salut drumuri bune sa aveti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...
  • Moderators

Nu te supara pe mine dat tata sofer de tir si tu intrebi pe alti de loc de munca cand tata ar trebui sa aibe destule relatii pentru fiul sau,crescut in cabina si incepator la 33 de ani iar mi se pare putin aiurea la varsta ta aveam tot ce imi trebuia pe plan material si ceva experienta. Oricum iti urez bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.