Members fulgerica Posted January 16, 2012 Members Share Posted January 16, 2012 salutare colegi as vrea sa cumpar o furgoneta mixta (3 locuri fata , 3 locuri spate si mai in spate loc pentru marfa) m-ar intersa un iveco daily sau un renault master daca este cineva care detine va rog sa-mi lasati un mesaj sau chiar astept alte propuneri si oferte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members pericool Posted February 29, 2012 Members Share Posted February 29, 2012 Salut Fulgerica!! Uite ce am gasit pe net mai exact BursaTransport ...sper sa te ajute cu ceva ... :3 x Mercedes Sprinter Pick-up 310 , 312 , 1998 . Pret : 4.200 EUR . Livrare : Radauti , RO . Contact : 0040744654471 -recomand 312 ...candva am lucrat pe asa ceva ... doar cuvinte de lauda Iar pt taxa de prima imatriculare iti pot lasa un nr de tel. de la o casa de avocatura din bucuresti care se ocupa de aceasta prb. Sper sa ti fie de ajutor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts