Members barabul Posted January 19, 2012 Members Share Posted January 19, 2012 salut colegi,va rog mult cine stie ceva de firma asta .. as vrea sa ma duc la ei dar nu stiu mai nimic de ei. sunt seriosi? platesc la timp?se merita sa fac pasul asta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members leto200 Posted January 19, 2012 Members Share Posted January 19, 2012 Salut.Colegul am lucrat la ei pe autocar.La marfa au camioane cu baza in Austria fac comunitate in special Spania .Nu prea se stie de service de cauciucuri etc etc Soferul este vinovat de toate .plateau in general 10 centi la suta+minim pe tara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members b24cul Posted January 20, 2012 Members Share Posted January 20, 2012 sunt tepari ! costi , mai e cum mai e, dar leon .... foi de concediu la greu , contract neinregistrat la fortele de munca , bani aia care o sa-i vezi , daca o sa-i vezi, cu taraita ! am stat in pana in anglia o saptamana [ binenteles pe banii mei ] ! pe mine m-a ars leon cu 650 de euro ! ca sa-ti faci o idee cred ca ar fi super la edy lazar , vlase , waberers in comparatie cu leon trans! giurgiu e oras sarac si ei sunt stapani acolo , nu ai ce sa le faci !cand am lucrat eu la ei primeau curse de la BARDINO ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members barabul Posted January 20, 2012 Author Members Share Posted January 20, 2012 Mersi fratilor deja m-ati convins ,sa va dea d-zeu sanatate si multi bani in buzunare. daca stiti o firma serioasa va rog mult sa-mi spuneti si mie.va multumesc inca o data,si drumuri bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts