Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

ce inseamna : incarca masina cu TK-ul pornit


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Members

Se incarca marfa ,cu motorul agregatului pe il ai in dotare pe duba frigorifica,gen Thermo King sau Carrier,in functiune,dupa ce in prealabil ai setat temperatura pe care ti-o indica clientul, de la care incarci marfa perisabila.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

colegul upul a fost si mai exact decat noi.asa este:de regula expeditorul(cel care incarca marfa)i-ti da detaliile cu privire la parametrii in care se transporta marfa respectiva(cazul nostru,parametrii fiind cei de temperatura,atat in timpul incarcarii cat si pe durata transportului)acesti parametri sunt trecuti si in CMR(rubrica referitoare la conditii de transport)

in mod normal,beneficiarul marfii(acolo unde descarci)nu v-a semna CMR-ul pentru livrare,pana nu vei prezenta ticket-ul de la instalatia frigorifica,cel care atesta temperatura solicitata pe toata durata transportului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Colegii din cate stiu eu lucrand cu marfa cu temperatura controlata ,inainte de incarcarea masinii primesti de la dispecerat sau de la persoana care te coordoneaza,sau la poarta fabricii(depozit) detalii despre incarcare.

In general  pornesti TK-ul inainte de incarcare ca sa faci o temperatura apropiata de cea care trebuie dusa marfa.

De exemplu am carat marfa pt. Kaufland cluj,zalau,...de la Ploiesti de la depozit Kaufland iar acolo daca nu aveai temperatura de -22;-24 grade nu te primesc la incarcat.Puteti intreba colegii care au mai fost acolo ca ti se cere diagrama inainte de a te baga la rampa.La metro Buc.(Militari)nu am avut nevoie de temperatura inainte si am pornit Tk-ul dupa incarcare.Asa ca intrebati coordonatorul de transport.Sper ca v-am putut fii cat de cat de folos. Va salut si va doresc drumuri bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Ca sa fiu si mai exact,fiecare beneficiar, in functie de marfa pe care urmeaza sa o incarci -transporti,iti va da detalii cu privire la temperatura pe care urmeaza sa o faci, pentru a transporta marfa sau bine inteles, dispecerul te va anunta inainte si iti va detalii cu privire la temperatura.Din cunostintele mele am sa va dau si detalii dupa cum urmeaza ;Kaufland la Friche cere temperatura -4grade,la legume intre +1 si +7grade,iar la congelate intre -20 si -24 grade;la Lidl temperatura pe care ti-o cere este intre +1si +4 grade ,cam aceleasi temperaturi le cere si Billa,bine inteles depinde de natura marfurilor pe care trebuie sa le transporti,dar una peste alta beneficiarul iti va cere in prealabil sa racesti duba la temperatura respectiva ceruta de el.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.