Members gabytrucker Posted January 20, 2012 Members Share Posted January 20, 2012 cer parerea voastra , ce credeti despre inventia asta ? eu cred k functioneaza la 80la suta din eficientza lanturilor dar e suficient cred! Automatyczny system antypoślizgowy RUD ROTOGRIP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Abel Cavaşi Posted January 20, 2012 Members Share Posted January 20, 2012 Foarte interesant şi drăguţ! Felicitări inventatorului! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted January 20, 2012 Members Share Posted January 20, 2012 Eu zic ca is mai bune decat lanturile de acuma. Cu astea le rupi f usor cand vrei sa pleci de pe loc mai ales in sus. Alea nu cred ca au cum sa se rupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted January 20, 2012 VIP Share Posted January 20, 2012 Sistemul asta exista de mai bine de 10 ani,am ceva pliante de cand am fost la MAN Service in D,ii foarte interesant ,pe principiul dinamului de la bicicleta,nu stiu de ce nu ii folosit,ii mai bun ca lanturile clasice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members balas tudor Posted January 21, 2012 Members Share Posted January 21, 2012 Cap de neamt. Foarte ingenios. Un popor care se gandeste la oamenii sai. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Nu le-au inventat nemtii!Sistemul insta-chain a fost inventat de un american din New York in anul.....1915!A fost brevetat insa doar in 1970 de o companie suedeza si se comercializeaza in America de Nord din 1977!Daca bagati insta-chain pe google ar trebui sa vedeti toate modelele lor pentru toate tipurile de vehicole comerciale!Nu va uitati insa la preturi,va apuca durerea de cap,eu prefer sa ma chinui cu lanturile clasice decat sa arunc o gtramada de bani pe un dispozitiv pe care l-as folosi foarte foarte rar! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted January 28, 2012 Members Share Posted January 28, 2012 I-a sa-mi ziceti si mie un pret ca ii musai sa imi iau. Aseara din 8 buc de transversale peste roata am rupt 4.... E drept ca eram printr-o livada prin Tauti Magherausi prin zapada de 15 cm, da n-are asta a face. Si vedeti daca da bonus si un buldo la ele... ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIP MANV10 Posted January 28, 2012 VIP Share Posted January 28, 2012 Nu le-au inventat nemtii!Sistemul insta-chain a fost inventat de un american din New York in anul.....1915!A fost brevetat insa doar in 1970 de o companie suedeza si se comercializeaza in America de Nord din 1977!Daca bagati insta-chain pe google ar trebui sa vedeti toate modelele lor pentru toate tipurile de vehicole comerciale!Nu va uitati insa la preturi,va apuca durerea de cap,eu prefer sa ma chinui cu lanturile clasice decat sa arunc o gtramada de bani pe un dispozitiv pe care l-as folosi foarte foarte rar! P.s Poate era Neamt ala,fugit in America ;D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Nu,era chiar american,nu-mi mai aduc aminte numele,dar american get beget!Pretul,sunt mai multe companii care le fabrica,acum cativa ani cand cautam si eu sa-mi pun pe camion(m-am lasat pagubas) era o companie din Indiana care mi-a facut o estimare la 2400$!Dar trebuia sa ma duc in Indiana cu camionul,sa-mi ia masurile,sa mi le instaleze acolo si sa mai platesc cateva ore de manopera la 80$/H!In total,vreo 3000$ plus motorina plus timpul pierdut!In Quebec este o companie care le comercializeaza dar mi-au cerut 4000$! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Speedy Gonzales Posted January 28, 2012 Members Share Posted January 28, 2012 nu sunt eficiente daca esti prins in troiene si e zapada mare, tot plasa ( scarita ) e sfanta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 nu sunt eficiente daca esti prins in troiene si e zapada mare, tot plasa ( scarita ) e sfanta! Nu pot sa te contrazic pentru ca nu am avut niciodata sistemul asta!Cunosc cativa baieti care au si spun ca pe gheata sau gheata neagra sunt formidabile!In zapada mare asa-si-asa!Oricum,pe mine m-a descurajat pretul,au mai trecut cativa ani de cand vroiam si eu sa-mi pun,probabil ca preturile or mai fi scazut,dar si daca ar fi doar 2000$,la cat de putin pun eu lanturile,prefer sa ma chinui cu lanturile mele vechi pe care le am de 4 ani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members hermanrazvan Posted February 15, 2012 Members Share Posted February 15, 2012 Eu nu pun lanturi(nici nu stiu cum) dar daca e nevoie ma va ajuta un coleg sper. Sper sa fie un coleg care are cont pe soferii.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mercedes_freak Posted February 16, 2012 Members Share Posted February 16, 2012 Eu nu pun lanturi(nici nu stiu cum) dar daca e nevoie ma va ajuta un coleg sper. Sper sa fie un coleg care are cont pe soferii.ro Gasesti tu fraieru, nu? rusinica... rusinica... rusinica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members hermanrazvan Posted February 16, 2012 Members Share Posted February 16, 2012 Gasesti tu fraieru, nu? rusinica... rusinica... rusinica... Nu dar serios chiar nu stiu cum sa le pun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts