Jump to content

Daca s-ar opri camioanele ????


VT880

Recommended Posts

  • Members

Da, ar fi o mare problema daca toate mijloacele de transport marfuri s-ar oprii, in special camioanele care asa cum spuneau si ei reprezinta , poate nu 90% , dar undeva la 70-80 % din transportul de marfuri.Circula o vorba prin SUA , printre camionagii: "Daca transportul merge , merge si tara ", ceva de genul , k nu-mi mai aduc aminte cuvant cu cuvant fraza :) .Am auzit fraza asta la o emisiune despre soferii de camioane din SUA.Cel putin la ei si in Canada e un sistem de transport foarte bine pus la punct.De exemplu imi place faptul k mai toate depozitele sunt in afara oraselor si au intrare direct de pe autostrada.Soferii nu mai se blocheaza in traficul din marile orase,nu se mai distrug asa repede strazile din orase,se castiga timp cu incarcarea si descarcarea marfii, etc.Colegii nostrii din Canada ne pot confirma sau infirma acest lucru.

Link to comment
Share on other sites

  • Members

......Am auzit fraza asta la o emisiune despre soferii de camioane din SUA.Cel putin la ei si in Canada e un sistem de transport foarte bine pus la punct.De exemplu imi place faptul k mai toate depozitele sunt in afara oraselor si au intrare direct de pe autostrada.Soferii nu mai se blocheaza in traficul din marile orase,nu se mai distrug asa repede strazile din orase,se castiga timp cu incarcarea si descarcarea marfii, etc.Colegii nostrii din Canada ne pot confirma sau infirma acest lucru.

Nu, nu-i asa. Din pacate nu am timp sa dezvolt subiectul ca trebuie sa plec la munca. Pe mai tirziu!!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

  Salut!cum spunea si Savimbi,e si nu-i asa!Adica,in general,marile orase americane(si canadiene)sunt impartite in zone rezidentiale si comerciale!Tot in general,livrarile se fac in zone comerciale!DAR exista si multe exceptii cand faci livrari in zone rezidentiale sau esti nevoit sa tranzitezi aceste zone!O sa detaliez cand o sa am ceva mai mult timp,acuma ma duc la nani,maine incep foarte devreme!

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Ca sa continui ceea ce a spus si kenworth, sunt zone in care ai de facut livrari de ti se ridica parul in cap. Parcari din strada in unghi la 90 de grade, stradute proiectate pentru masini mici, in care tu intri cu camionul cu semiremorca, etc. Ultima mea isprava a fost acum 1 saptamina, tras la doc......da in curtea unui particular. Docul companiei era in curtea unui particular.http://maps.google.ca/maps?hl=fr&tab=wl  sau adresa 148 1e Av, Lachine, QC, Canada, folositi aplicatia street and view. Dat cu spatele din strada principala boul. st. joseph, in conditiile in care drumul era pe jumatate blocat cu zapada.

Nu exista o regula clara. Zone comerciala si zone rezidentiale. Totul depinde de cum s-a construit in zona.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.