Jump to content

Noutati !!!


VT880

Recommended Posts

  • EX Staff

Adaug si nav-ul dela snooper,tot pt camioane.....incerc o traducere din engleza....scuze !!!!

http://www.satnavcompany.com/productdb/snooper_s2000_proline_truckmate/index.html

SNOOPER TRUCKMATE Syrius S2000 ofera tot ceea ce este necesar pentru orice tip de utilizare a drumurilor. Fiind portabil primul sat sistem de NAV pentru a include dedicat rutare proiectate special pentru camioane şi vehicule mari, acesta include, de asemenea, viteza infailibila cuprinzătoare aparat de fotografiat Aura baza de date de locaţie.

Snooper S2000 Syrius TRUCKMATE a fost special conceput pentru a oferi utilizatorului Proffessional rutier de ceea ce ei nu primesc de la o masina normala Sat sistem nav. Acest sistem de navigaţie prin satelit special a fost creat pentru a oferi conducătorilor auto profesionişti cu caracteristici benefice, cum ar fi, multi-rutare si selectie de vehicule, permiţând traseul dumneavoastră să fie adaptate pentru a face nu numai timp şi la distanţă, dar şi de tipul de vehicul

S2000 este conceput, nu numai oferind caracteristici standard de aşteptat de la un sistem tipic de masina de navigaţie prin satelit, ci de mai sus şi merge dincolo de acest lucru prin adăugarea de software-ul Truckmate. Ea devine un ajutor profesional şi esenţiale de conducere pentru vehicul mai mari. Celelalte funcţii de benefic pentru orice utilizare a drumurilor de operare a unui vehicul mai mare includ, un ecran LCD luminos, de dirijare îmbunătăţit, ecran mai mare grafica, aparat de fotografiat exacte alertele de viteză, în orice fapt care ar oferi o experienţă mai bună şi mai uşor de conducere pentru a exista mai mari de vehicul.

Au fost multe incidente a lungul anilor, datorită masina sisteme de satelit navigatin încercarea de a naviga printr-un vehicul mai mare prin trasee nepotrivite. Raportate în mod regulat de către presă, aceste povesti au adesea o concluzie dezastruos cu un camion obtinerea blocaţi într-un domeniu sau de un camion a fi obstrucţionate de o înălţime sau de greutate rutier restricţionat. Este raportat că nu a fost în valoare de milioane de lire sterline de leziuni cauzate ca şoferii să utilizeze sisteme de navigaţie prin satelit portabile proiectate pentru autoturisme pentru a naviga vehicule comerciale.

Singura soluţie pentru aceste probleme au fost rezolvate prin fericire S2000 Snooper Syrius TRUCKMATE. S2000 prevede în mod expres o jouney stres gratuit pentru vehicule, cum ar fi autocare, autobuze şi locuinţe mobile

Go Green! - O altă caracteristică utilă, care devine rapid pomai calmr este de selecţie economic traseu automat bulit în unităţi de acest software. S2000 va naviga "verde", ruta, prin selectarea de economisire a combustibilului rute pe rute cu înclinaţii abrupt, de exemplu. Ajutându-vă să fie mai rentabilă şi de ajutor faţă de mediul înconjurător

TRUCKMATE SOFTWARE-how-ul funcţionează. Acest produs software unic utilizat pentru truckmate este foarte simplu şi uşor de utilizat. Pentru a crea un traseu tot ce ar trebui să faceţi este să introduceţi dimensiunea şi greutatea vehiculului dumneavoastră, plus de tipul de încărcare, dacă este necesar. Unitatea va Planul apoi un traseu pe baza acestei informaţii şi veţi fi ghidaţi prin drumurile care includ lăţimea şi înălţimea corespunzătoare pentru vehiculul dumneavoastră, cu excepţia oricăror drumuri sau poduri de acces reglementat scăzută şi de multe alte pericole.

În plus faţă de aceasta, veţi avea avantajul de a avea aparat de fotografiat AURA baza de date locaţie pentru a vă informa corect cu privire la orice viteza de capcane pe drum. De asemenea, dacă doriţi să treceţi la navigare normale de masina acest lucru poate fi realizat cu uşurinţă prin selectarea "CAR MODE". Prin urmare, aveţi posibilitatea să o experienţă de combustibil mai eficient şi mai de economisire a costurilor călătoriilor în maşină, de asemenea!

MULTI ROUTE OPTION - această facilitate se va dovedi a fi de nepretuit pentru utilizatorul Proffessional drumul care conduce pentru o viaţă şi de locaţie de multe vizite într-o singură zi. Toate acestea implică este de logare în până la 10 codurile poştale. Apoi, tot ce trebuie să faceţi este să apăsaţi Go! Unitatea va planul de traseu, unul care încorporează fiecare una din destinaţiile dvs., astfel încât nu exista nici stoping şi de plecare, doar într-o călătorie fără probleme tot drumul.

TMC Trafic Tehnologia Informatiei - GRATUIT! - Informaţii Snooper lui TMC este furnizat de ITIS, probabil, cel mai bun furnizor de informaţii de trafic în Marea Britanie. Informaţii de trafic este alimentat de la 100 de mii de vehicule şi senzori din ţară, până la furnizarea de informaţii al doilea. Acest lucru asigură o călătorie sigură , pentru a evita orice congestiei de trafic sau puteţi alege pentru a monitoriza incidentele de trafic pe ruta dvs. particulare. Dacă există probleme, S2000 va găsi o cale în jurul acestuia.

"Puncte de interes", incluse în această unitate de puncte de interes includ standardul masinii v-aţi aştepta, cum ar fi staţiile de benzină, spitale, restaurante, terenuri de golf, bancomate, radare, aeroporturi, gări, magazine şi multe altele. Camion Cu toate acestea, nu sunt utile, orientată spre puncte de interes, cum ar fi, staţiile de benzină potrivite pentru camioane, camion se opreşte şi restaurante camion, pentru a numi doar câteva avantaje, pentru conducătorul vehiculului mai mare. Doar pur şi simplu să intre în puncte de interes pe meniul şi selectaţi cerinţa dvs.! Locaţii există peste 2 milioane de puncte de interes a lui în toată Europa, plus o listă extinsă de camion specifice.

Bluetooth Hands Free TECHNOLOGY - Din fericire, Snooper au ales să încorporeze funcţia Bluetooth în unităţile de make-up, ajutându-vă să păstraţi permisul dumneavoastră curat! S2000 Syrius Truckmate, e cu tehnologia Bluetooth fără comenzi manuale, vă ajută să saty în cadrul legii şi să ia apeluri în timp ce continuă să conducă în condiţii de siguranţă cu ambele mâini pe volan. De asemenea, dacă simţiţi că vehiculul dumneavoastră poate produce o multime de zgomot de fond, care afectează auzul prin normale de dispozitive Bluetooth, atunci avem soluţia perfectă. Suntem în măsură să ofere un microfon extindere special conceput pentru a combate această problemă. Microfonul poate fi instalat permanent sau temporar şi vă asigură că va fi întotdeauna ascultat în mod clar. Microfonul poate fi achiziţionat separat pentru £ 9.99 TVA inc.

PREMIAT AURA CAMERA DE DATE-GRATUIT! -În mod normal, £ 99.99 TVA inc Snooper TRUCKMATE este complet unic. Spre deosebire de orice alt sat TRUCKMATE NAV de sistem va pune la dispozitie cu limita de viteză alerte specifice clasă de vehicule pe care vă deplasaţi. Plus, puteţi actualiza baza de date de viteză aparat de fotografiat 24 de ore pe zi, 365 zile pe an. Syrius Proline foloseste unic noastre AURA baza de date, care este actualizată zilnic, deci de-al doilea un nou aparat foto, se adaugă îl puteţi descărca, pentru că acoperă ceva mai puţin de 100%, nu este doar o opţiune. Syrius Proline gets tu efort de la A la B, asigurând în acelaşi timp că ajungi acolo cu permisul intacte.

S2000 Syrius Truckmate vă poate oferi mult mai mult decât multe caracteristici explicate mai sus. Nu numai că oferindu-vă o până la data de cont de toate site-urile aparat de fotografiat de telefonie mobilă şi fixă, inclusiv zonele de risc şi pete negre, dar acesta este primul vehicul care urmează să fie specifice. Prin urmare, databse in cadrul acestei unitati pot fi descărcate în timpul tău liber 24 oră pe zi, 7 zile pe baze de date cele mai multe sunt doar o week.As actualizează o dată la câteva săptămâni sau luni, acest lucru face ca baza de date Aura cele mai exacte şi comrehensive baza de date de pe piaţa din Regatul Unit . Indiferent unde este destinaţia dumneavoastră, veţi fi asiguraţi în care le sunt pe deplin în know de orice capcane de viteză, care va fi pe traseul dumneavoastră. Ce e mai mult, este faptul că acest serviciu este oferit gratuit, economisind £ 99.99!

CUM BAZA DE DATE AURA WORK?

Oferă avansate de avertizare a: --

   * Gatso & Truvelo Camere foto

   * Watchman

   * MCS (Multi Camera System), "Daddy"

   * Speedcurb

   * SPECS viteza medie

   * Camere de drum în

   * DS 2

   * Hotspots Accident

   * Zonele High Risk

   * Mobil Laser

   * Mobil Furgonete de siguranţă

   * Temporare Gatso

   * Camere Truvelo

   * Congestion Charge Aparat de fotografiat

   * Camere foto digitale

   * Şcoli (opţional)

S2000 Syrius Truckmate foloseste Sotware Navteq, deoarece este lider in industria de cartografiere nivel de stradă. Acesta oferă un codul poştal 7 didgit şi utilizează informaţiile Ordnance Survey, permiţându-vă de precizie absolută în mod corect conducerea vă la locaţia dorită.

CONSTRUIT IN MP3 player - O altă facilitate oferită de S2000 Syrius Truckmate, este că are o bulit în MP3 player, permiţându-vă pentru a asculta muzica preferata fiind în acelaşi timp direcţionată pe traseu. Truckmate Sryius vine cu o priză de căşti, astfel încât să puteţi conecta la căşti, dar este de asemenea posibil să conectaţi într-un transmiţător FM (care nu sunt incluse), permiţându-vă să transmită atât instrucţiunile de navigare şi muzicii prin sistemul stereo auto vehicule.

reteaua  acum se extinde la: --

Marea Britanie • Irlanda • Franţa • Spania • Portugalia • Italia • Austria • Elveţia • Belgia • Olanda • Luxemburg • Germania • Danemarca • Norvegia • Suedia • Finlanda • Polonia • Estonia • Lituania • Republica Cehă • Letonia • Liechtenstein • Ungaria • România • Slovacia • Slovenia

pozele le vede-ti pe link

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 years later...
  • Members

Soft de navigatie (17 iulie 2013)special camioane dar si turisme,pentru gps si android(telefoane , tablete)harti 2013 full europa,arata tunele,ocolirea anumitor trasee in functie de datele vehiculului(greutate admisa,inaltime,lungime) evitand stradutele mici,poduri,etc. ,rutarea se va face in functie de ziua din saptamana si ora.

http://www.igo-gps.tk

0728054503

Pret 50 lei

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.