Members joonyflorin Posted February 2, 2012 Members Share Posted February 2, 2012 > TOCMAI AM PRIMIT UN RASPUNS DE LA O FIRMA DIN ROMANIA. VA INTREB CE PARERE AVETI DE ACEST RASPUNS? "Din cite am inteles din cv-ul alaturat ,un aveti experienta ca sofer pe comunitate. Experienta nu este neaparat necesara.In acest caz veti avea o perioada de proba care depinde exclusiv de dvs. Depinde de rapiditatea cu care invatati,spiritul de echipa si acomodarea cu munca insasi.In momentul in care ne dovediti ca vati integrat, ca ati reusit sa dobinditi cunostiinte minime in domeniu,veti intra pe salar. Acea perioada poate dura 4-5-6 saptamini (aprx) timp in care nu veti avea salar. Concediul in cadrul firmei noastre este de 30 de zile pe an care poate fii impartit in cel mult 2 transe,deci veti vizita romania cel mai devreme la 6 luni. Dupa perioada de proba despre care v-am vorbit mai devreme veti intra pe salar. Se plateste 0,06€/km la fiecare sofer pe toti km ,adica daca camionul parcurge 20000km intro luna atunci dvs veti primii 1200e salar. Veti avea contract de munca pe romania si vi se vor platii asigurarile sociale si somaj in Romania. In Barcelona veti avea o chirie pe care dea lungul perioadei de proba nu o veti platii. Abea dupa ce intrati pe salar veti platii o chirie lunara de 120€. Pentru mai multe detalii,nu ezitati sa ne contactati," Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members e30 Posted February 2, 2012 Members Share Posted February 2, 2012 Salut, parerea mea este ca nu renteaza. Si-ti dau doar un simplu si solid argument. Nu ai sa faci niciodata 20.000 km intr-o luna. Ia in calcul un maxim de 14.000 km si calculeaza. Ai sa castigi undeva la 840 eur, minus 120 chirie rezulta cca. 720 eur. Asta daca nu ti se mai acorda si alta diurna pe zi, in afara de cea pe km. Banuiesc ca si salariul pe Romania (ca asa se intelege, ca o sa ai contract de munca in Romania) o sa fie cel putin minim pe economie. Nu vreau sa te descurajez dar banii astia se platesc si la unele firme pe tara. E greu fara experienta dar trebuie sa fii perseverent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SSP Posted February 2, 2012 Members Share Posted February 2, 2012 > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members joonyflorin Posted February 2, 2012 Author Members Share Posted February 2, 2012 normal ca nu se renteaza colega.Am vrut sa arat ca noi romanii ne f.... intre noi indiferent in ce tara suntem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members wolverine Posted February 2, 2012 Members Share Posted February 2, 2012 > TOCMAI AM PRIMIT UN RASPUNS DE LA O FIRMA DIN ROMANIA. VA INTREB CE PARERE AVETI DE ACEST RASPUNS? "Din cite am inteles din cv-ul alaturat ,un aveti experienta ca sofer pe comunitate. Experienta nu este neaparat necesara.In acest caz veti avea o perioada de proba care depinde exclusiv de dvs. Depinde de rapiditatea cu care invatati,spiritul de echipa si acomodarea cu munca insasi.In momentul in care ne dovediti ca vati integrat, ca ati reusit sa dobinditi cunostiinte minime in domeniu,veti intra pe salar. Acea perioada poate dura 4-5-6 saptamini (aprx) timp in care nu veti avea salar. Concediul in cadrul firmei noastre este de 30 de zile pe an care poate fii impartit in cel mult 2 transe,deci veti vizita romania cel mai devreme la 6 luni. Dupa perioada de proba despre care v-am vorbit mai devreme veti intra pe salar. Se plateste 0,06€/km la fiecare sofer pe toti km ,adica daca camionul parcurge 20000km intro luna atunci dvs veti primii 1200e salar. Veti avea contract de munca pe romania si vi se vor platii asigurarile sociale si somaj in Romania. In Barcelona veti avea o chirie pe care dea lungul perioadei de proba nu o veti platii. Abea dupa ce intrati pe salar veti platii o chirie lunara de 120€. Pentru mai multe detalii,nu ezitati sa ne contactati," Nu vor sa stai si aplecat.Eu le spuneam ceva frumos de la obraz.Au atitudinea asta pt ca inca gasesc oameni care lucreaza in asemenea conditii.SUNT SI EU INCEPATOR DAR NU SUNT TAMPIT.Lasa-i frate sa angajeze din Africa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mihai_cms Posted February 2, 2012 Members Share Posted February 2, 2012 pe 6 euro sa munceasca masa in europa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members stefyy Posted February 2, 2012 Members Share Posted February 2, 2012 astia sunt cei de la Sava logistick,rusine sa le fie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mugurel Posted February 2, 2012 Members Share Posted February 2, 2012 mda,asa-i sunt cei de la sava logistic.emaill identic am primit si eu de la ei.drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members qazqazqwerty Posted February 29, 2012 Members Share Posted February 29, 2012 pai si daca iti dau tariful ala - 6e/km, cati km trebuie sa faci ca sa scoti un salariu de 1000-1200e/luna? e de ras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members oldtrucker Posted February 29, 2012 Members Share Posted February 29, 2012 astia sunt cei de la Sava logistick,rusine sa le fie De unde stii ca este vorba de Sava logistic? E bine sa faceti afirmatii in cunostiinta de cauza . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members qazqazqwerty Posted February 29, 2012 Members Share Posted February 29, 2012 Poate sunt aia de la Dumagas - eu auzisem ca ar da 8e/100km. Oricum pe extern era bine de la 10e/100km in sus. Dar unde? Si fara experienta, asa ca mine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members stefyy Posted February 29, 2012 Members Share Posted February 29, 2012 stiu pt ca am fost sunat de ei si am primit un e-mail identic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members jupanu Posted March 1, 2012 Members Share Posted March 1, 2012 Chiar daca sa zicem ca iti raman 1200E in mana dupa ce platesti chiria, mancarea,consumuri si alte necesitati fac pariu ca ramai cu vreo 500,Daca se meritaq sa te chinui pt. banii astia fiecare hotaraste! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts