Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Se merita sa lucrez la firma unui turc?


Postări Recomandate

  • Members

Salut,

Astazi avui o coincidenta cu un patron turc stabilit aici in Romania, mai exact la Rm. Valcea, firma se numeste Yotera Trans S.R.L. si are vreo zece camioane DAF, IVECO si Scania. Si venii vorba de soferi si angajari, dupa ce ii terminai defectiunea la Scanie, "gata iti fac fisa medicala etc" ramasesem asa blocat...cele mai multe curse se efectueaza in Turcia, Georgia, Armenia, Israel, Azerbagian, Rusia si cateva prin Comunitate dar putine...cele mai dese sunt in cele enumerate mai sus. Plata la cursa, pana in turcia 300 euro, si celelalte ajung pana la 600 euro din cate zice el...Nu prea se merge la program, se incalca normele AETR la el, plus ca nu ai curse cu retur...ai plecat in Turcia de-acolo incarci mergi in Grecia, sau alta tara si tot asa...cred ca 2 luni se sta pe TIR...voi ce credeti ca se merita? Mai am o oferta la Com Divers Auto Pitesti, astept sa ma duc la interviu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Inainte cam prin anii 90' turcilor li se mai spuneau si carausii  Europei.Ce vreau sa spun e ca am avut ocazia ca sa lucrez cu patron turc si am facut cateva cunostinte turci dar unii sunt oameni corecti deci sa nu ii furi iar,altii mincinosi si parsivi pana isi vad treaba facuta ca si patronul roman in general.In ceea ce priveste programul de condus sincer nu il respecta am vazut si am mers cu unul prin Austria si Germania si nici macar nu baga card sau digrama nici macar nu il interesa,cat priveste amenzi sau probleme legate de politie de obicei te pune ca sa dai spaga dar nu sume mari ca sunt zgarcit, iar daca nu ei se da la o parte tu suportand consecintele.

Daca ai inteles ceva bine daca nu....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Pai asta e...nu stiu cat de serios e asta si nu prea are soferi multi, plus ca daca nu se merge la program si ma obliga sa merg nu stiu cate ore, intru in oboseala...plus ca nu vreau sa suport eu amenzile pentru tahograf, care sunt foarte mari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.