Members upul Posted February 9, 2012 Members Share Posted February 9, 2012 Daca are informatii vre-un coleg despre aceasta firma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members upul Posted February 9, 2012 Author Members Share Posted February 9, 2012 Chiar nu a auzit nimeni de firma Jilaveanu transcom ,macar barfe de parcare si tot ar fi ceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members jaguaru Posted March 3, 2012 Members Share Posted March 3, 2012 Da colegu,eu lucrez la aceasta firma...parerea mea dute in alta parte nu face un pas gresit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mik23n2 Posted March 7, 2012 Members Share Posted March 7, 2012 salut ! Vad masini destul de ingrijite in fatza la Selgros Iasi , sunt pe frig , nu stiu ce marca dat par noi , camion de 10 tone, din ala care i poti atasa remorca cu 2 axe... in rest nu stiu nimic , dar o sa incerc sa vb cu soferii , eu vin noaptea , si nu mi permit sa le bat in usa la miezul noptii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members imperrio88 Posted March 8, 2012 Members Share Posted March 8, 2012 eu unul iti pot spune doar atit..am stat in viscol la Sindrilita cu un coleg care lucreaza la firma asta..din ce imi povestea(nu garantez ca este 100% adevarat)...e ca te rupe la motorina ...iti opreste bani din salariu pt. consum mare de carburant...si e mai indicat sa incerci la alte firme daca nu vrei sa muncesti pe nimic..acum mai incearca si tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Colegiilor, vedeti-va de treaba,se taie din km,se plateste motorina la greu,magnetul e baza,se da 4,3 ron de cabina la echipaj,la fiecare sosire in garaj indiferent de ora nu pleci acasa pana nu speli camionul,acum salariul minim este scos din km . realizati,,,, la fiecare salariu se opreste 100 ron garantie ,bani ce nu-i mai iei la plecare...........Camioanele sunt panarame,,nu vad service,,doar ce se face la garaj,, >,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members jaguaru Posted March 9, 2012 Members Share Posted March 9, 2012 Au dreptate colegi...bani putini magnetu mult si nu e sofer care sa nu plateasca motorina,ia oprit lu un coleg in 3 luni 1000 de euro a plecat dupa aceea normal si au plecat multi,soferi care ii avea de 7 8 ani au plecat,adevarat camioanele se repara in garaj avem vro 6 mecanici cat sa faca si aia la 50 de tiruri,e o mare bataie de joc ,a angajat ogramada noi sa vedem cat stau si astia...parerea mea gasiti alceva dar aici nu veniti ca no sa stati mai mult de 3,4 luni....intradevar avem si cateva camioane noi bune dar o sa ajunga si alea ca si celelalte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members cercel2011 Posted March 9, 2012 Members Share Posted March 9, 2012 il cunosc pe "NEA FLORICA" din 97 dar din pacate a uitat ca shi el a fost sofer la ROMAGRA .am auzit numai lucruri rele despre el .JILAVEANU nu e o alegere buna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members wolverine Posted March 9, 2012 Members Share Posted March 9, 2012 Au dreptate colegi...bani putini magnetu mult si nu e sofer care sa nu plateasca motorina,ia oprit lu un coleg in 3 luni 1000 de euro a plecat dupa aceea normal si au plecat multi,soferi care ii avea de 7 8 ani au plecat,adevarat camioanele se repara in garaj avem vro 6 mecanici cat sa faca si aia la 50 de tiruri,e o mare bataie de joc ,a angajat ogramada noi sa vedem cat stau si astia...parerea mea gasiti alceva dar aici nu veniti ca no sa stati mai mult de 3,4 luni....intradevar avem si cateva camioane noi bune dar o sa ajunga si alea ca si celelalte Daca e asa rau tu de ce mai stai acolo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members upul Posted March 10, 2012 Author Members Share Posted March 10, 2012 Multumesc colegilor pentru informatii .Drumuri bune sa aveti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members jaguaru Posted March 19, 2012 Members Share Posted March 19, 2012 Unde sa te mai duci pe vremea asta....cam peste tot e lafel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members costin3x Posted July 6, 2012 Members Share Posted July 6, 2012 da, aveti dreptate asa este cum zic colegii de mai sus. recomand sa nu alegeti...dk uneori iti dau super multi bani au grija sa tii ia cu varf si indesat!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members jaguaru Posted July 9, 2012 Members Share Posted July 9, 2012 Repet,se merge pe magnet se plateste prost se opreste bani la motorina...se angajeaza in prostie pentru ca soferii nu stau mai mult de 2 luni....eu mi-am dat demisia acum cateva zile nu am mai suportat,prea multa bataie de joc...fugiti de aceasta firma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adi 81 Posted December 28, 2012 Members Share Posted December 28, 2012 colegi ce m-ai stiti de jilaveanu????stiu ca se fac iarasi angajari!!!!poate mai ne spuneti cum se mai platese??? ///////un an nou fericit, drumuri line,salarii bune(corecte)\\\\\\\\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alexcalce Posted January 5, 2013 Members Share Posted January 5, 2013 un nr de telefon de la firma stie cineva va multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Danutz_69 Posted February 25, 2013 Members Share Posted February 25, 2013 Zau daca te inteleg alexcalce. Mai sus, ai n-spemii de posturi in care ti se spune clar : " NU TE DUCE ACOLO, NU FACI BANI!" . Si tu totusi vrei un numar de telefon. Uite de aceea suntem bataia de joc a europei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members alinfbl Posted February 25, 2013 Members Share Posted February 25, 2013 omu vrea sa incerce stii cum e pana nu te lovesti cu capul de grinda nu iti dai seama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johnjohnjohn Posted February 17, 2014 Members Share Posted February 17, 2014 Axi am vorbit cu un sofer care lucreaza la ei si zicea ca ia intre 3500 si 4000 ron pe luna si face intre 13000 si 15000 de km acum calculati si voi cat vine pe km consum 32%, magnetul sa traiasca, eu unu nu stiu ce sa mai zic parca incepe sa imi para rau ca am cheltuit bani pe atestate si altele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members grozealucian12 Posted April 18, 2014 Members Share Posted April 18, 2014 colegutule nu vb prostii .eu am lucrat la jilaveanu 2 ani iar astazi 18 04 2014 am plecat .motivul1se opreste garantie pe care nu ii mai vezi se opreste bani pe motorina te obliga sa mergi pe magnet dar nu ii intereseaza daca te prinde te descurci nu ai salariu de baza etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts