Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Jilaveanu Transcom

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Members

salut ! Vad masini destul de ingrijite in fatza la Selgros Iasi , sunt pe frig , nu stiu ce marca dat par noi , camion  de 10 tone, din ala care i poti atasa remorca cu 2 axe... in rest nu stiu nimic , dar o sa incerc sa vb cu soferii , eu vin noaptea , si nu mi permit sa le bat in usa la miezul noptii

• Members

eu unul iti pot spune doar atit..am stat in viscol la Sindrilita cu un coleg care lucreaza la firma asta..din ce imi povestea(nu garantez ca este 100% adevarat)...e ca te rupe la motorina ...iti opreste bani din salariu pt. consum mare de carburant...si e mai indicat sa incerci la alte firme daca nu vrei sa muncesti pe nimic..acum mai incearca si tu

Guest Anonymous

Colegiilor, vedeti-va de treaba,se taie din km,se plateste motorina la greu,magnetul e baza,se da 4,3 ron de cabina la echipaj,la fiecare sosire in garaj indiferent de ora nu pleci acasa pana nu speli camionul,acum salariul minim este scos din km .  realizati,,,, la fiecare salariu se opreste 100 ron garantie ,bani ce nu-i mai iei la plecare...........Camioanele sunt panarame,,nu vad service,,doar ce se face la garaj,, >:(,,

• Members

Au dreptate colegi...bani putini magnetu mult si nu e sofer care sa nu plateasca motorina,ia oprit lu un coleg in 3 luni 1000 de euro a plecat dupa aceea normal si au plecat multi,soferi care ii avea de 7 8 ani au plecat,adevarat camioanele se repara in garaj avem vro 6 mecanici cat sa faca si aia la 50 de tiruri,e o mare bataie de joc ,a angajat ogramada noi sa vedem cat stau si astia...parerea mea gasiti alceva dar aici nu veniti ca no sa stati mai mult de 3,4 luni....intradevar avem si cateva camioane noi bune dar o sa ajunga si alea ca si celelalte

• Members

Au dreptate colegi...bani putini magnetu mult si nu e sofer care sa nu plateasca motorina,ia oprit lu un coleg in 3 luni 1000 de euro a plecat dupa aceea normal si au plecat multi,soferi care ii avea de 7 8 ani au plecat,adevarat camioanele se repara in garaj avem vro 6 mecanici cat sa faca si aia la 50 de tiruri,e o mare bataie de joc ,a angajat ogramada noi sa vedem cat stau si astia...parerea mea gasiti alceva dar aici nu veniti ca no sa stati mai mult de 3,4 luni....intradevar avem si cateva camioane noi bune dar o sa ajunga si alea ca si celelalte

Daca e asa rau tu de ce mai stai acolo?

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • Members

Repet,se merge pe magnet se plateste prost se opreste bani la motorina...se angajeaza in prostie pentru ca soferii nu stau mai mult de 2 luni....eu mi-am dat demisia acum cateva zile nu am mai suportat,prea multa bataie de joc...fugiti de aceasta firma

• 5 months later...
  • 1 month later...
  • 11 months later...
  • Members

Axi am vorbit cu un sofer care lucreaza la ei si zicea ca ia intre 3500 si 4000 ron pe luna si face intre 13000 si 15000 de km acum calculati si voi cat vine pe km consum 32%, magnetul sa traiasca, eu unu nu stiu ce sa mai zic parca incepe sa imi para rau ca am cheltuit bani pe atestate si altele

• 2 months later...