Guest Anonymous Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 toti miau spus sa caut pe internet firme care cauta soferi pe comunitate dar eu nu gasesc .am muncit in spania pe tir 4 ani dupa care am venit acasa pe autocar si as vrea sa plec inapoi pe tir cum as putea .cine ma poate ajuta cu ceva. promisiuni de la multi dar fapte putine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SorinPopa Posted February 23, 2012 Members Share Posted February 23, 2012 De unde esti? Firma la care lucrez are nevoie de un sofer pt. comunitate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members manuenisala Posted February 23, 2012 Members Share Posted February 23, 2012 PENTRU SORIN POPA la ce firma si in ce conditii mai multe detalii daca se poate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 salut colegi!Am 39 de ani ma numesc Ionut si momentan ma aflu in Spania de circa 4 luni de zile . Tot de atunci imi caut de munca si nu gasesc nimic .Fac un apel la toti colegii care ma pot ajuta cu un loc de munca aici in Spania , Italia sau oriunde..... numai sa_mi gasesc un loc de munca ca sofer.Am experienta pe autocamioane ,cunosc Europa si vorbesc binisor germana,italiana,etc.Sunt un tip onest ,responsabil si punctual si va rog din suflet daca ma pote ajuta cineva sa nu ezite.va multumesc anticipat si va doresc drumuri cat mai bune!!!Tel.642 646 706.Disponibilitate geografica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 sund din galati .daca vrei sa luam legatura acesta este nr meu de tel 0756303451. nu am putut sa mai stau pe forum pana acum ca am avyt un deces in familie. multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts