Members slash79 Posted February 21, 2012 Members Share Posted February 21, 2012 din cate vad nu a mai postat nimeni pe aici...nici macar acum in perioada asta in care nu avem treaba...stiu ca soferii de autocar n-au timp de net dar...macar un semn.....ziceti ceva eu urasc cutia la volvo cu 100000 de elecrovalve care cand incep sa plece ramai in drum imi place cutia clasica de mercedes cu 6 trepte...chiar daca e lunga maneta..e mai sigura...nu stiu dar eu o simt cumva mecanic cum intra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members leto200 Posted February 21, 2012 Members Share Posted February 21, 2012 Salut Care cutie de Volvo colegul aia cu a8-a in cap? Nu cred ca te referi la cutia I-SHIFT eu cred ca este cea mai buna cutie dupa automata in 12 de la ZF. drumuri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members radu birla Posted December 5, 2012 Members Share Posted December 5, 2012 eu am lucrat pe volvo dar nu am avut probleme cu cutia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts