Members bogdanalex Posted February 21, 2012 Members Share Posted February 21, 2012 feriti-va de firma asta unde toate...(discriminare rasiala) sunt sef care mai de care mai mare/salariul ai minim pe economie dar doar pe hartie pentru ca ei te platesc doar cu 10 la suta din incasari dupa ce iti opreste motorina ca parca mergi sa-ti plimbi familia,iar dupa ce tragi linie iei si tu pt o luna de munca cam 400 de roni in cel mai fericit caz daca nu te-a prins cu vreun calator de doi lei...............a si sa nu uit..mai iti opreste si garantie 50 de ron pe luna.eu unul nu am lucrat la ei dar am fost cat pe ce.....am fost de proba o cursa pana la craiova si m-am lamurit.inafara faptului ca stiu destui colegi care au lucrat pe acolo...............asa ca feriti-va de ....(atentie la limbaj) DE LA BULGARU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ssanyi65 Posted February 21, 2012 Members Share Posted February 21, 2012 -Colegule, aici in Ardeal "inca " n-am auzit de astfel de practici...dar niciodata nu e tarziu...desi am vazut destule, nu ma mai mira nimic in Romania noastra MARE.. > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members bogdanalex Posted February 21, 2012 Author Members Share Posted February 21, 2012 foarte bine ca in ardeal nu se practica asa ceva......dar........scuipa in san Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 ce zici colegu ssanyi65 ca in ardeal nu ai auzit de asa ceva dute la atlassib si vorbim dupa aceea si daca ai nevoie de detali ti-le dau eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members qazqazqwerty Posted March 1, 2012 Members Share Posted March 1, 2012 VIO 81 spune-ne si noua mai multe despre Atlassib Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members qazqazqwerty Posted March 1, 2012 Members Share Posted March 1, 2012 -Colegule, aici in Ardeal "inca " n-am auzit de astfel de practici...dar niciodata nu e tarziu...desi am vazut destule, nu ma mai mira nimic in Romania noastra MARE.. > Da, pentru ca la voi in Ardeal sunt altfel de oameni decat in zona de Sud a tarii. Eu am lucrat pe DN 67c si am vazut deosebirea(rile). Mai sunt si exceptii, dar nu pot spune ceva rau despre zona voastra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvanel BN Posted May 3, 2012 Members Share Posted May 3, 2012 Colegu,in Bistrita este aceeasi politica...asa ca nici ardealul nu-i mai presus!Banuiesc ca se merge pe aceeasi politica in toata firma! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts