Jump to content

daca stie cineva


adriant2222

Recommended Posts

  • Members

salut.sunt incepator si am reusit sa i mi gasesc ceva de munca pe comunitate cu plecare sapt viitoare. problema mea este ca inca nu mi au venit atestatele,eu as vrea sa plec asa. stie cineva pe germania -franta se cer si atestatele la control. am vb cu mai multi soferi si mi au spus ca niciodata nu li s au cerut atestatele pe germania s au franta. va rog frumos daca stie cineva sa i mi raspunda. multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

Pe traseu nu mi-a cerut nimeni doar la firma de angajare, si au facut copii la ele , inca le am plasticate ceea ce nu este bine, dar nu se stie cand ti le cere cineva, eu pun raul inainte. bafta.

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Colegutule gabighetz...ce rau pui tu inainte?Intrebarea colegului care a deschis topicul,era daca se cer atestate pe comunitate!Ori nu ai citit cu atentie ori nu ai habar,asa ca nu indu in eroare pe altii,daca nu stii!Atestatele se cer la angajare doar in Ro.si pe It.QCQ-UL care este echivalent cu atestatul nostru pentru marfuri generale.Singurul care se cere afara,este ADR-UL.Sper ca m-am facut inteles ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

ma scuzi colegule nu am specificat, pe traseul danemarka - spania, contractul il aveam in ro. am fost oprit si de politie pe germania, si ma intrebau daca transport adr, pentru ca aveam placutele inchise, si daca ii ziceam ca da, care era urmatoarea  intrebare a lui?

Link to comment
Share on other sites

Guest Anonymous

daca ti-a zis ca nu transporti adr mergi fara grija, acum depinde de firma sunt unele firme care transporta si haine in frigo, marfa de valoare ca sa nu bata la ochi, si pot cara si adr.marfa sa fie.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.