Members adriant2222 Posted February 23, 2012 Members Share Posted February 23, 2012 salut.sunt incepator si am reusit sa i mi gasesc ceva de munca pe comunitate cu plecare sapt viitoare. problema mea este ca inca nu mi au venit atestatele,eu as vrea sa plec asa. stie cineva pe germania -franta se cer si atestatele la control. am vb cu mai multi soferi si mi au spus ca niciodata nu li s au cerut atestatele pe germania s au franta. va rog frumos daca stie cineva sa i mi raspunda. multumesc anticipat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Geotrayler Posted February 23, 2012 Members Share Posted February 23, 2012 Deocamdata se cere numai pe Italia,Germania,Franta....nici gand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Geotrayler Posted February 23, 2012 Members Share Posted February 23, 2012 Scuze am gresit la virgule!Am vrut sa spun ca numai pe Italia se cere! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Geotrayler Posted February 23, 2012 Members Share Posted February 23, 2012 Adr-ul este singurul care se cere afara,bineinteles cand transporti marfuri periculoase Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adriant2222 Posted February 23, 2012 Author Members Share Posted February 23, 2012 multumesc f mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Pe traseu nu mi-a cerut nimeni doar la firma de angajare, si au facut copii la ele , inca le am plasticate ceea ce nu este bine, dar nu se stie cand ti le cere cineva, eu pun raul inainte. bafta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Geotrayler Posted February 23, 2012 Members Share Posted February 23, 2012 Colegutule gabighetz...ce rau pui tu inainte?Intrebarea colegului care a deschis topicul,era daca se cer atestate pe comunitate!Ori nu ai citit cu atentie ori nu ai habar,asa ca nu indu in eroare pe altii,daca nu stii!Atestatele se cer la angajare doar in Ro.si pe It.QCQ-UL care este echivalent cu atestatul nostru pentru marfuri generale.Singurul care se cere afara,este ADR-UL.Sper ca m-am facut inteles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SorinPopa Posted February 23, 2012 Members Share Posted February 23, 2012 Se mai intampla sa ceara si ungurii la Nadlac cand iesi din tara. Eu am patit-o de multe ori. Ma refer la atestatul de transport marfa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members spoonvil Posted February 23, 2012 Members Share Posted February 23, 2012 Se mai intampla sa ceara si ungurii la Nadlac cand iesi din tara. Eu am patit-o de multe ori. Ma refer la atestatul de transport marfa. La vama Bors la fel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Geotrayler Posted February 23, 2012 Members Share Posted February 23, 2012 Da este adevarat la vama mai cer si ungurii,cu toate ca nu au nici un drept! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 ma scuzi colegule nu am specificat, pe traseul danemarka - spania, contractul il aveam in ro. am fost oprit si de politie pe germania, si ma intrebau daca transport adr, pentru ca aveam placutele inchise, si daca ii ziceam ca da, care era urmatoarea intrebare a lui? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members adriant2222 Posted February 24, 2012 Author Members Share Posted February 24, 2012 va multumesc f mult pt raspunsuri. eu o sa plec cu masina mica pina in Germania si de acolo o sa i au tir-ul. si nu o sa transport produse ADR,o sa fiu pe o masina frigorifica. inca o data multumesc mult.drumuri bune sa aveti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members tagadam Posted February 24, 2012 Members Share Posted February 24, 2012 poate oi fi eu mai ghinionist, dar mie mi-au cerut si jandarmii in franta si ertzaintza in tara bascilor si mossos d'esquadra in catalunia. sau m-au vazut netuns si neras, cine stie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 daca ti-a zis ca nu transporti adr mergi fara grija, acum depinde de firma sunt unele firme care transporta si haine in frigo, marfa de valoare ca sa nu bata la ochi, si pot cara si adr.marfa sa fie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 p italia si ungaria se cere in rest e liber Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts