Guest Anonymous Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Ce parere aveti despre firmele de transport italia,cum se practica in italia contractele de munca ? Credeti ca sant si firme serioase la care se merita sa faci 12.000 de km/luna reali cu pauza normala si sa merite efortul ? Care ar fi acele firme serioase? --Va multumesc pentru urmatoarele pareri pro si contra-- AUTOTRASPORTATORE Autore annuncio: MAW - Men At Work spa - filiale di Bassano Del Grappa Zona lavoro: Bologna Data pubblicazione: 23 febbraio 2012 Posti vacanti: 1 Sigla riferimento: 32940 Descrizione offerta: La filiale di Imola (BO) dell'agenzia per il lavoro Men At Work spa cerca, per per Azienda cliente, trenta Autisti con esperienza disponibili a frequenti trasferte su tutto il territorio nazionale. I candidati oltre a possedere le patenti D E CQC e la Carta Tachigrafica, devono necessariamente avere anche l’attestato di idoneità professionale per il trasporto nazionale ed internazionale su strada delle merci. Zona di Lavoro: Territorio Nazionale . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 COLEGU SA NU TE DUCI LA FIRMA ASTA AU FOST AGAJATI ROMANI ACOLO SI AU PLECAT NU IA PLATIT LA TIMP ASA CA BAETI AU PLECAT AM AVUT UN COLEG CARE A AVUT ACCIDENT DE MUNCA ADICA AJUTA IN GARAJ SA BAGE UN MOTOR LA CAMION SI L-AU PRINS CU STIVUITORUL ALA IA PLATIT ATIT TIMP CAT A AVUT CONCEDIU MEDICAL SI ALA SA NU FIE TRECUT CA ACCIDENT DE MUNCA SI DUPA AIA L-AU DAT AFARA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 colegu la acel mesaj se refera la soferii de autocar peraza italiei si au nevoie de 30 soferi nu am habar daca o sa fie teapa sau nu dar cred ca ai nevoie de limba italiana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EX Staff VT880 Posted February 24, 2012 EX Staff Share Posted February 24, 2012 COLEGU SA NU TE DUCI LA FIRMA ASTA AU FOST AGAJATI ROMANI ACOLO SI AU PLECAT NU IA PLATIT LA TIMP ASA CA BAETI AU PLECAT AM AVUT UN COLEG CARE A AVUT ACCIDENT DE MUNCA ADICA AJUTA IN GARAJ SA BAGE UN MOTOR LA CAMION SI L-AU PRINS CU STIVUITORUL ALA IA PLATIT ATIT TIMP CAT A AVUT CONCEDIU MEDICAL SI ALA SA NU FIE TRECUT CA ACCIDENT DE MUNCA SI DUPA AIA L-AU DAT AFARA Poate data viitoare o sa uzezi litere mici , nu iesi in evidenta cu nimic uzand Caps ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members SSP Posted February 27, 2012 Members Share Posted February 27, 2012 Buna colegi caut de lucru pe Italia daca stie cineva ceva? ,am toate actele necesare Italiene experienta 8 ani pe frig in Italia, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts