Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Q-DOZ


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

  • Members

Oare asta sa fie cauza? Ar avea ceva de ascuns si eu nu stiu? din cate am citit unii spun ca ar fi tepari ,altii acum zic ca nu,

oare ce se intampla ?probabil trebuie anuntat un detectiv de cazuri S.F. ca sa ne lamureasca.

De pus intrebari ,nu am pus prea multe care sa-i sperie ,am intrebat de salar,si perioada de munca pe comunitate ,e ceva rau in asta?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
Oare asta sa fie cauza? Ar avea ceva de ascuns si eu nu stiu? din cate am citit unii spun ca ar fi tepari ,altii acum zic ca nu,

oare ce se intampla ?probabil trebuie anuntat un detectiv de cazuri S.F. ca sa ne lamureasca.

De pus intrebari ,nu am pus prea multe care sa-i sperie ,am intrebat de salar,si perioada de munca pe comunitate ,e ceva rau in asta?

Nu te lua dupa colegul de mai sus..el nu stie bine sa umble in picioare ' in meseria asta,,( ii cu muci la nas inca) si da sfaturi..cu ceva luni in urma nu stia ce sa isi puna in bagaj...acum da sfaturi.. :-j

Mai intreaba pe alții dupa care te poti baza pe vorbele lor...

Ps. Uite si ce inseamna culoarea aia galbena :ymdaydream:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Singura persoană responsabilă în cazul că iei ţeapă eşti tu. E datoria ta sa-ţi asiguri spatele şi să citesc condiţiile contractuale şi să negociezi. Dacă îţi asumi riscul să accepţi diurna şi alte condiţii nespecificate pe contractul de muncă e problema ta dacă intr-o zi rămân ei fără comenzi şi merg pe sistemul primul venit primul plecat, ai cam pus-o de-o ţeapă.

Eu nu-mi asum riscul să dau bani pe carburant să merg 400km la interviuri sau sa-mi părăsesc angajatorul parolist pentru unul care citesc mai multe rele decât bune şi mai e o vorba: poate vulpea îşi schimbă blană da' năravul ba!

S510e stock 4

4ext recovery

hboot 2

s-off

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Ikw_daniel ,nici eu nu am experienta ,si tot incerc sa intru undeva ,de aceea caut informatii ca sa pot alege,ca spre ex.am mai fost acum 2 luni undeva in tara la o firma (nu are rost sai dau numele)care la telefon mi-au zis multe iar cand am ajuns acolo erau interesati doar sa semnez repede contractul si sa ma urc in autocarul pe care trebuia sal platesc tot eu ,desi la tel.nu mi-se spusese asta ,.erau divergente la perioada de dat salarul ,una spusa la tel.alta spusa acolo ,si etc.pana cand am auzit ca in cursul zilei respective undeva pana la ora 13,deja 3 baieti i-si dadusera demisia si alti 3 cu o zi in urma,(oare de ce?)acestea fiind zise mi-am luat talpasita inpoi la mine in oras ,si inca mai caut ceva palpabil,daca ai ceva informatii si vrei sa ma ajuti i-ti raman dator,poate intr-o zi ne vom gasi prin lumea asta si vom bea o bere ....drumuri bune...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

cine vrea sa incerce poate dar sa aiba si bani la ei pentru intoarcere pentru ca altii au lasat masinile pe unde au apucat si sau dus unde au vazut cu ochii. daca domnul dispecer te intraba ca dupa 4,30 ore de conducere de ce nu faci 15 min de pauza si pe urma sa pornesti mai departe , este ceva grav ! acum nu vreau sa descurajez eu inca mai lucrez la ei dar nu stiu pentru cat timp

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Multumesc Liviu de informatie,deci ca sa inteleg ,dispecerii sunt varza? nu cunosc timpul de conducere sau o fac pe nestiutorii,poate le merge,eu sper ca lucrurile sa se rezolve spre bine daca doar acesta sa fie singurul incident ,in rest ai grija de tine si mai rabda si tu putin poate va fi bine ,,,,,,sanatate si drumuri bune

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • Members

Buna ziua,

Sunt un fost angajat al firmei Q-doz si vreau sa scriu acest tutorial in speranta ca voi ajuta si alti colegi, pagubiti de aceasta firma.

Dupa cum bine stiti Q doz nu achita restantele financiare in momentul anuntului de Demisie/Demitere.

Am fost angajat timp de 6 luni la aceasta firma, cu contract de munca pe Romania si diurna de 35 de euro/zi( Banii pe diurna sunt virati in cont in jurul date de 15 a lunii(25 a lunii potrivit contractului), dar mereu inegal astfel incat sa nu poti tine o evidenta apropiata a lor)

Am decis sa plec din aceasta firma in momentul in care ni s-a pus in fata o foaie prin care eram obligati sa fim de accord cu unele sanctiuni(aberante, cu sume cuprinse in 50 si 100 de euro) impuse de firma si micsorarea diurnei la 30 de euro/zi sau sa plecam din firma.

Cum nu am fost de acord cu aceste lucruri am ales sa plec.

La momentul plecarii mai avem de recuperat diurna, salariul pe tara pentru 20 de zile lucrate, banii pe 8 zile de concediu de odihna (calculate pentru perioada lucrata la ei, 6 luni) si banii pe amenzi, parcari si poduri, in valoare de 1100 lei.

Dupa discutii la sediul firmei, departamentul Resurse Umane, cu dna Luminita Sas si mailuri scrise catre aceasta si dl Paul Rovers nu am ajuns la nici un numitor comun in vederea recuperarii restantelor de la firma Q-doz – NU MA LUA NIMENI IN SERIOS, primeam doar amanari.

Astfel, mi-am citit foarte bine contractul, mi-am stans documentele pe care le aveam(card tahograf, copii chitante, decizia de incetare a contractului, contractual de munca) si am facut o sesizare la ITM sibiu pe mail, la adresa itmsibiu@itmsibiu.ro, unde am povestit ce mi s-a intamplat, am detaliat cu sume, perioade de timp, si faptul ca firma Q-doz refuza sa-mi platerasca restantele financiare.

ATENTIE, insistati pe mail sa primiti numar de inregistrare pentru cererea voastra, sau daca aveti posibilitatea trimiteti fax(nr il gasisti pe internet: ITM Sibiu) cu reclamatia, ptr fax nu aveti nevoie de nr de inregistrare, acesta se dateaza in momentul trimiterii.

Spun sa insistati ptr numar de inregistrare deoarece cei de la ITM Sibiu, au o legatura la firma Q-doz, raspund la sesizare in a 30-a zi, din momentul inregistrarii sesizarii, ultima zi legala in care sunt obligati sa dea un raspuns. Atat timp cat avem negru pe alb scris in contract conditiile de lucru si sumele care trebuiesc platite, firma nu are cum sa nu plateasca datoriile catre angajati.

Asa ca am avut rabdare si ce sa vezi. In a 30-a zi, am primit un raspuns prin care mi se recunosteau datoriile celor Q-doz catre mine, si raspuns prin care ITM Sibiu obliga firma sa-mi plateasca restantele, datandu-le cu termen de fix.

Si ce sa vezi in ultima zi a termenului(coincidenta - asa cum a venit si raspunsul ITM) am primit in cont si ultimul euro si ultimul leu pe care firma mi-l datora.

Va sfatuiesc sa faceti acelasi lucru, sa va recuperate datoriile, si sa invatam astfel PATRONII straini sa ne respecte si sa ne plateasca munca pe care o facem, chiar daca ei sunt olandezi/nemti/danezi si noi romani.

Sper sa va fie de folos aceste randuri, daca va pot fi de folos ma gasiti pe john_doe456789@yahoo.com ,

Toate cele bune,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 6 months later...
  • Members

salutare colegi

 

Lucrez in aceasta firma de 9 luni si deocamdata sint f multumit.Am vizut multe comentari rautacioase pe aici dar pot sa va spun ca daca iti vezi de treaba in aceasta firma esti rasplatit pe masura.

Cred ca cei care au mai scris pe aici sint slab pregatiti, un sofer bun nu ar trebui sa aiba probleme in aceasta firma.Am vazut ca au scris unii ca li sau retinut bani pentri amenzi si nu mai stiu ce. Pai ce ati vrea sa va plateasca firma amenzile? Sau daca loviti masinile cine e de vina?

In fine....nu vreau sa fiu rautacios dar nu ecorect sa aruncam vina pe alti cand gresim.Era doar parerea mea...Idea e ca daca esti descurcaret poti sa te angajezi fara frica la ei.

Cele bune

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Members

                   Salutare

   Domnilor am lucrat si eu la firma q-doz cu sediul in sibiu , au masini bune  , firma mama e undeva in olanda la tilburg  -tb europe, 

 cei de la sibiu sunt foarte neseriosi , mincinosi  in frunte cu sorin menegerul cred ca e , cand ai probleme la ei nu mai gasesti pe nimeni cu care sa vorbesti , D oamne fereste sa ramai fara bani cand esti pe comunitate ca de la ei avans nu ai sa vezi , te vor lasa sa mori de foame cu siguranta , iar daca iti dai demisia de la ei  iti baga motiv indisciplinar si ultimii bani nu ii mai vezi , doar sa faci plangere la itm sau sa ii dai in judecata alta solutie nu cred ca e. Cel mai bun sfat  FERITI-VA  de Q-DOZ si nu veti avea probleme cum am avut eu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • Members

Salutare! Tocmai am fost sunat de un nene de la Sibiu (nu i-am retinut numele) pentru o angajare la ei la firma. De altfel domnul foarte amabil, dar cam nestiutor referitor la intrebarile pe care i le adresam. Eu momentan lucrez si nu prea pot sa plec si a ramas sa ne auzim la un telefon in vreo 2 saptamni sa mai stabilim cateva detalii. Acum nu stiu ce sa fac daca sa ma duc sau nu, ca nu am citit pareri tocmai bune despre aceasta firma. S-a mai schimbat ceva intre timp la aceasta firma de la ultimele posturi?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Members

salut colegii,lucrez la q-doz de mai bine de un an.din prima clipa pana azi 22.10 2015,tot ce mi s-a promis s-a respectat,nu mi-a fost retinut un cent din salar sau diurna,banii au intrat intotdeauna la timp nu am stat niciodata mai mult de 8 saptamini la lucru.acum ca s-au marit diurnele,am 55 eur/zi chiar se poate lucra aici.tot e sa iti faci treaba sa sti cum sa vorbesti sa respecti si vei fi respectat.am multi colegi care au fost tratati la fel,cei care posteaza lucruri negative sigur nu spun tot...

 

....vreau sa spun ca sigur nu spun si ce au facut ei...nu te arde nimeni la bani fara motiv

Editat de cico_3504
unit comentarii si ortografie
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

curios, toti si-au facut cont de curand , si au inceput cu laudele la adresa firmei !!!!!

:-w

sa traiesti sefu',curios este si ce postezi mata..fiecare are  un inceput cand isi face un cont,si posteaza ce simte el,ce traieste,ce experiente a avut la o anumita firma .nu pot posta ce ii convine unuia sau altuia chiar daca e adminul unui site.. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.