Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Trans Euro Express 94


FIRMA OK?  

61 membri au votat

  1. 1. FIRMA OK?

    • da
      27
    • nu
      36


Postări Recomandate

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • Members

Detalii?....merge-ti si vedeti....Am fost unul dintre primii soferi in Padborg la DHL...si dupa aproape 2 ani fara nici o problema, mi-a oprit 170 litri motorina pt ca dynafleet-ul nu batea cu bonurile de alimentare.....unde e vina mea?....Urmatorul week-end am si plecat de la ei....drumuri bune!

Unchiul meu inca lucreaza la ei si el se intelege bine cu ei....si el este de aproape 3 ani..deci cred ca depinde cum il prinzi pe dl. Florin in toane...:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Laur eu am obiceiul ca atunci cind spun ceva sa ofer si detalii,probabil nu ai inteles asta...deci cind un coleg spune ca cineva este intr-un fel ma astept si sa DETALIEZE.Daca doar arunca o vorba este...ceva in vint.

Asta ceream eu,tu ai inteles altceva.

Referitor la cele spuse de tine insa... ai lucrat 2 ani si nu ai avut probleme pina acum cind ti s-a oprit ceva,in plus ai un membru al familiei care inca lucreaza si nu are probleme.Nu cumva e interpretabil atunci ce spuneti??

Eu nu tin partea firmei despre care discutati dar ma astept ca atunci cind oferiti un comentariu sa il faceti corect.Personal sunt satul de cei care arunca doar cu noroi fara a si spune de ce fac acest lucru.Daca nu ti se oprea cei 170 litri ramineai si lucrai in continuare alti 2 ani cred...Asa ca ori e alba ori e neagra...gri nu prea are cum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • Members
Detalii?....merge-ti si vedeti....Am fost unul dintre primii soferi in Padborg la DHL...si dupa aproape 2 ani fara nici o problema, mi-a oprit 170 litri motorina pt ca dynafleet-ul nu batea cu bonurile de alimentare.....unde e vina mea?....Urmatorul week-end am si plecat de la ei....drumuri bune!
Unchiul meu inca lucreaza la ei si el se intelege bine cu ei....si el este de aproape 3 ani..deci cred ca depinde cum il prinzi pe dl. Florin in toane... :)

> :(

 

 

 

 

barfe de doi lei. CINE S-a gasit sa comenteze niste... eliminat cine vrea sa lucreze are continuitate. nu cred ca cineva fara motive este dat afara sau sa-i opreasca bani. Eu cunosc aceste elemente cred ca si ei ma cunosc destul de bine.numai descurajati oameni care vor sa lucreze.AVIZ HOTILOR NU ESTE LOC: 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...
  • Members

va salut!Nu stiu cum era inainte insa treaba s-a mai schimbat.Lucrez la trans euro de vreo 6 luni,acum totul sta mult mai bine.Se lucreaza cu tnt,ikea,dsv,dhl.Eu pana acum am facut dsv danemarca si oiartzun spania.Mi se pare o firma ok,nu mi s-a oprit bani pentru nimic,salariul si decontul la timp fara intarziere.Transportul se face tot cu vito,sofer nu avem facem cu schimbul,dupa prima saptamina de plecare se baga avansul de 200 de euro iar dupa alte 3 saptamani se mai ofera inca 800 euro avans,restul se face la decont.Au nevoie de dublaje in special....insa pe dk nu prea au curse de dublaje ci doar scurte,eu fac mai mult dk fr cam 1000 1300 km.Ajung in franta descarc ma incarca mai des tot pentru  fr si la un momentdat ajung si in dk.Pe spania e mult mai ok,curse lungi in marea majoritate....gibraltar,de,it,dk.am facut 36000 km in echipaj in 9 saptamani.Se sta pe comunitate minim 8 saptamani dupa care te poti cere acasa.....in fiecare joi pleaca 2 vito cam cu 16 soferi din tara pentru a schimba soferii de pe comunitate,nu am auzit pe nimeni sa plateasca motorina,chiar eu am avut pe spania si 34 consum si nu mi s-a oprit nimic.Dispeceri sunt foarte ok,calmi,respectuosi,poti sa i suni la orice ora si iti ofera orice informatie ai nevoie.Personal am sunat si la 4 dimineata ,mi s-a raspuns si nu am fost injurat:)) ca la alte firme.Salariul este de 2000 ron in tara impozitabili,iar extern diurna de 32 euro pentru sofer pe dublaje si 38 un singur sofer.Se plateste din ziua in care bagi cardul taho in masina pana in ziua cand il scoti.Masini...doar volvo,acum mare parte euro6,masinile sunt foarte intretinute si curate.Mai mult de atat nu stiu ce sa va zic.Sunt incepator si eu,,iar pentru incepatori chiar recomand firma asta.Nu e perfecta insa fata de restul firmelor chiar e destul de ok,daca si diurna ar fi mai mare,cum ofera celelalte firme 50 -55 euro nu m-as mai gandi sa plec.

Orcumv-am zis per total e o firma ok,chiar foarte ok fata de celelalte firme.

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...
  • Members

sa va spun si eu cum a fost treaba la trans euro express prin 2012 .m-am angajat prin aprilie  si am stat cam 13 luni a fost .8  luni echipaj (ca angajeaza si echipaje) si chiar incepatori daca ii aduce cineva din firma .aveam diurna 40E/zi sau 12e/100km si salariul pe ro minim pe economie .la ultimul sejur am fost pe o cursa fixa dhl hamburg -stilling unde se facea km.cand am ajuns la decont mi s-a oprit 80 E .cand am cerut explicatii mi s-a spus ca am avut paraziti si ca daca vreau  detalii sa vin la birou .nici cu demisia nu m-am dus ca nu meritau .in general acolo cel care taie si spanzura  e butaru(aka zorro).daca nu taie 50-100 e de la fiecare sofer nu doarme bine noaptea.acum vad ca a micsorat diurna si a marit salariul  pe ro...eu unul nu as recomanda aceasta firma decat pentru cei incepatori sa prinda experienta .

Editat de cico_3504
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members
La 03/01/2016la10:51, cocoju93 a spus:

va salut!Nu stiu cum era inainte insa treaba s-a mai schimbat.Lucrez la trans euro de vreo 6 luni,acum totul sta mult mai bine.Se lucreaza cu tnt,ikea,dsv,dhl.Eu pana acum am facut dsv danemarca si oiartzun spania.Mi se pare o firma ok,

vedeti ca va fura la echipaje,diurna minima in u.e este de 35 e pe zi.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.