Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

SALARII PE CURSE INTERNE REGULATE////


Vizitator Anonymous

Postări Recomandate

Vizitator Anonymous

salut baieti!,sunt si eu nou pe forum, am si eu cat.d din 2009,si asi vrea sa ma angajez undeva pe curse regulate (EX.BUCURESTI-SIBIU.ETC...),aveti si voi idee ce salarii sunt ,sau cat se castiga per-total pe luna........si daca se poate sa imi zica si mie cineva cum este la dls-bus, atlassib,cdi,sau alte firme din bucuresti.  MERSI MULT!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

pai colegu in general se plateste 10% din incasari.........insa te sfatuiesc sa ocolesti atlassib sau cdi,pt ca acolo muncesti degeaba........cauta ca se scrie pe aici cam ce firme sa ocolesti.dar sa-ti spun din exp propie ca eu stau acasa de la 1 decembrie ca nu prea se gaseste de munca in sezonul asta,am testat pe la cdi si pe la acomar si am vb cu soferii si toti se plangeau ca nu sunt calatori.am vazut si eu personal lucrul asta ca am si fost intr-o cursa de proba pana la craiova si mi-a aratat soferul fluturasul cu ce salariu a luat adica 450 de roni din care ia mai oprit si 50 ron garantie si am spus ca mai bine mai stau putin acasa decat sa ma prostituez pe acolo............si ca fapt divers la bulgaru,adica la cdi are si anunt de angajari

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Eu in perioada 2007-2009 am lucrat pe ALEXANDRIA-GIURGIU, aveam in acte 750-850 lei si imi dadea 900, dupa care am ajuns la 1100 salariu. In Iulie 2009, ce sa vezi, veni criza peste noi si taiaram din salarii - eu luam 900 lei, iar aia care luau 1300-1500 (catelusii, ardei-ar focul) au ramas cu aceleasi salarii, drept urmare m-am "balacarit" cu patronul si ne-am despartit.

Pe langa asta, de la el am plecat pe un BMC de 36 locuri, luam 1200 lei si vreo 20 bonuri; cursa lejera ALEXANDRIA-BUCURESTI, una dimineata, una seara, dar din pacate s-a desfiintat.

Oricum, am trei baieti pe la Atlassib, fac extern si se cam vaita ca nu ii platesc - intarzie cu salariile, mai incearca sa-ti opreasca de una, de alta.

Sincer sa fiu, tot catre persoane as tinde sa ma angajez, chiar daca as fi plecat de-acasa cu lunile. Pentru mine la ora actuala conteaza foarte mult un contract pe perioada nedeterminata si cu un salariu de incadrare de peste 1000-1500 lei. Suna frumos visul meu, nu-i asa?

Dar mai sunt si firme si nu as vrea sa dau nume, care fac treaba asta - scrie 1500lei brut, tot atat iei si salariu - o stiu de la alti colegi, nu am incercat personal, cu toate ca m-ar interesa. Omul are si controlori pe traseu, camere in masini, iar vara si iarna, timp de o saptamana isi ia toti soferii, impreuna cu familiile si merg la munte sau la mare. Nu stiu daca o mai practica acum, dar asa facea acum vreo 3-4 ani.

Caci important e salariul, nu ca mai pica de-o cafea si un suc.

La polul opus e un altul care nu da decat 600 lei salariu, spunand ca restul pana la 2000 lei oricum ii furati voi. Asa o fi? ;D

Oricum ar fi, e de iesit la pensie ca sofer de rata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

colegu nu mai fii asa secretos.......spune pe nume firmele pt ca daca vezi aici asa ne ajutam intre noi........sau ai motive ascunse?asta daca nu esti si tu vreun catelus despre care spuneai..................dupa cum vezi noi spunem pe nume firmelor ca sa stie colegii de cine sa se fereasca

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am deschis un subiect nou firme transport persoane teleorman, iar daca eram vreun catelus as fi lucrat in continuare la firma respectiva.  Ca una e sa iei 1100 lei si alta e 1300-1500 lei, asta in 2009, pana sa plec eu de la el. Ca de la bani pleaca toate - mie mi-a taiat 200 lei din salariu, iar aia care luau 1300-1500 lei nici un leu taiat. E frumos asa? Iar daca cineva incearca sa spuna ca mai faceam si pe langa cate ceva, nu-l contazic, dar faceti si voi un calcul: care iesea mai bine, ala cu 900 sau ceilalti cu 1300-1500?

Ca si la Romstrade - aia care fugeau cu bidoanele inca lucreaza la ei, eu care nu am fugit, am iesit bun de plata si am ramas acasa. 

Tocmai de asta vreau un serviciu pe perioada nederminata, cu un salariu brut intre 1000-1500 lei, ca sa ma pot descurca si eu cat de cat; daca nu, apelez la banci. Nevasta-mea lucreaza in invatamant, are vreo 800-900 lei si face naveta cu masina, cheltuieli 600-700 lei. Ce afacere mai facem, nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Anonymous

mersi mult pt.ajutor!!,chiar nu stiam ce salarii sunt pe intern pt.ca am si eu un var care lucreaza la atlassib,  este pe extern adica romania -germania ,el zice ca are salariu minim pe economie dar iese cam la 1000 de euro in vremurile bune(asa o fi.....),oricum daca mai aflati si voi despre firme precum: dls,gsm-trans,axi tour,grup atyc.......etc va rog sa mai scrieti si voi despre salarii sau conditii in general.....//eu acum lucrez in telecomunicatii si salariul este destul de bun dar pasiunea de o viata ramane tot transport persoane si stiti cum e (mai bine o faci din pasiune, nu!?)si de aceea asi cam vrea sa imi schimb profilul dar asi vrea ceva pe intern si am vazut ca la dls sunt masini ok.,la atlassib angajeaza fara experienta cica,etc.eu unul am decat cat b si d,ce firme ar mai angaja doar cu cat.d? ceva frumos ar fi la r.a.t.b.dar nu mai angajaza demult,asta e.

mersi mult !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.