Jump to content

FIRME TRANSPORT PERSOANE TELEORMAN


qazqazqwerty

Recommended Posts

  • Members

TRANSLOC PREST ALEXANDRIA - transportul local si curse in afara orasului - salarii intre 800-1000 lei, programul era ceva de genul 1 cursa  dimineata, 1 cursa dupa-amiaza si 1 cursa seara

TRANSVALADY SRL - ALEXANDRIA-GIURGIU, in principal, mai sunt si curse de NASTURELU, BRAGADIRU-BUJORU, NENCIULESTI, LISA - salariul, incepand de la 1000 lei, program 6 zile munca si 1 zi liber, asta daca nu pleaca din colegi prin excursii sau alte cele. Cel putin asa era ca program cand am lucrat eu la el, 2007-2009. Mai nou are oameni pusi la capat de linie si controlor pe traseu, pe langa spionii pe care-i mai arunca prin masini.  :D

FLORINTRANS SRL - ALEXANDRIA-ROSIORI - asociat cu un patron din Rosiori PE TRANSCAR SRL;  ALEXANDRIA-BUCURESTI aici nu ma pot pronunta in privinta salariilor, stiu doar ca soferii spun ca le da 500-600 lei fiindca mai fac ei pana la 2000 lei, iar de programul de lucru stiu ca dimineata duc niste fete pe la croitorii (unii dintre ei, in functie de capatul de linie), mai fac curse pana dupa amiaza, dupa care se retrag cu fetele de la croitorie catre casa. Nea Florica are si dumnealui o cumnata pe care o trimite controloare.

LILTRANS SRL (Rosiori de Vede) - diverse curse (Maldaieni, Ciolanesti, Dobrotesti etc.) in afara orasului cat si o cursa de interior (Gara-Bariera). Din auzite stiu ca la el ar fi salariul brut egal cu netul, adica 1500 lei, iar ca program nu cunosc detalii. Are camere montate in cateva masini si controlori pe traseu.

ALLEGRO si MILLENIUM TRANS - ALEXANDRIA-BUCURESTI -stiu de la unul din baieti ca se lucreaza 2 cu 2 zile, 2 sau 3 curse/zi, iar el zicea ca are 80 lei/zi, dar e destul de greu de intrat la ei fiindca sunt numai soferi vechi. Au si ei controale destule pe traseu.

ATLASSIB - de astia nu mai stiu absolut nimic, doar ca la o cursa, sa zicem, ALEXANDRIA-BUCURESTI te ia controlul sigur, poate chiar de doua ori.

Daca  mai stiti si voi altii, va rog, postati.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.