Jump to content

Monumentul Camionagiului


VT880

Recommended Posts

  • EX Staff

Preluare din " Lady Truck Driver "

http://buonastrada.splinder.com/

MONUMENTO AL CAMIONISTA

Bună ziua tuturor

Deşi am făcut de mai multe ori de referinţă, se apropie de sfârşit în 2009, vreau să spun câteva cuvinte de a recunoaşte eforturile depuse de Bell & Cauciucuri pentru realizarea "Monumentul Camionagiului", o iniţiativă vrednic de laudă.

Cu o operă de artă este de a crea un loc în care un simbol de a confirma angajamentul transportatorilor şi a conducătorilor auto de a desfăşura profesiei lor, fără îndoială susţinerea economiei, dau o faţă umană pentru cei care de prea multe ori denigrate, trecute cu vederea şi discutate.

Cât de des folosim inter-numita "ar trebui să-l facă un monument"? Acest lucru se face pentru a descrie o persoană sau un grup care depune eforturi pentru sociale sau pentru cei care petrec timp şi energie pentru a ajuta la interesele comunităţii nu poate fi contestat faptul că şoferii de camioane ... de fapt, produc o proporţie semnificativă din produsul intern brut deşi nu fie luate în considerare de către cei care ar trebui să le protejeze şi să le sprijine, continua sa lucreze încercând să treacă de această dată de regresie, orientată numai de a supravieţui, cu fermele lor de conservare sau de locuri de muncă.

Pentru a avea grijă de dezvoltare a acestei operaţiuni "," sunt Frank şi Dino , persoane rafinate, care sint întotdeauna actualizate privind progresele, dar ştim că perseverenta anumite lucruri este o necesitate şi nu lipsă. Există un proiect, mai exista o zona suntem permisiuni, există, de asemenea, de suporteri, dar care nu sunt încă suficiente, şi mai presus de toate nu are calitatea de membru al celor care lucrează şoferii de camioane a fost îmbogăţit, chiar şi la mare, care ar fi rândul din faţă şi nu există decât o face sau spune.

Un cuvânt este întotdeauna mai uşor ... lua ceva timp ... promisiuni ... comite ... propune ...

Veneto este o regiune în care circulaţia mărfurilor, este esenţial, există multe firme de transport pe teritoriul şi acelaşi pentru cei care au frecvent de încărcare / descărcare de restul Italiei şi monumentul ar fi acolo pentru a ne reprezinte toate ... un loc unde rândul nostru privirea şi încântat de faptul că cineva recunoaşte sacrificiul muncii noastre din greu, un loc simbolic în cazul în care te uiţi înapoi şi amintiţi-vă camarazii noştri au pierdut în stradă, încă prea multe şi prea curând, un loc în care nici o distincţie între masterat şi de masterat, sau angajaţi, şi chiar dacă aveţi de călătorie în Italia sau în străinătate, în cazul în care conduce un Daf sau o Scania, în cazul în care greutatea totală este de 3 tone pe sol sau 30, dar a continuat să recunoască sacrificiu uman şi angajament.

Mesajul pe care dorim sa il vedeti în spatele această sugestie nu este de a cere milă, doar pentru recunoaşterea şi respectul pentru o întreagă categorie de lucrători şi familiile acestora, având în vedere sacrificiul prelungit care implică distanţa şi timpul de muncă, greutăţi împărtăşite şi nu întotdeauna gandul să se întoarcă acasă ...

traducere si adaptare....eu...vt880  ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Members

  Da VT un lucru foarte frumos ,prin care camionagiil sunt pusi la locul lor de frunte in miscarea unei economii si a unei natiuni. Indiferent de parerea unora si a altora, o natiune nu poate avansa fara acesti (de multe ori huliti) camionagii. La noi dupa cum stii soferii de camion sunt doar o statistica la nr. de accidente.Pacat,dar asta este. Toata stima din partea mea.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.