Jump to content

Intrebare !!


Bogdy144

Recommended Posts

  • Members

Cati dintre voi a-ti mai alege merseria aceasta, daca a-ti avea ocazia sa faceti alta meserie??...de exemplu eu sunt anu 1 la facultaea de constructii si am primit o oferta sa merg sofer pe camion pe un salar de 1500E,si nu stiu ce sa fac si ce sa aleg,Facultatea sau o meserie ..si tatal meu a fost tot sofer de camion si stiu cu ii viata pe tir..sfatuiti-ma si voi

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Acu depinde de ce varsta ai!

Daca ai 19 ani, sfatul meu e sa te tii de facultate si tinerete!

Inca nu ai ajuns la varsta la care sa fii plecat de acasa tot timpul. Mai ai de agatat o pustoaica, de mers prin cluburi, sa te distrezi!

daca te apuci de pe acum, i-ti vei da seama ca a trecut timpul si ai devenit adult fara sa treci prin tinerete. Arata f frumos sa pleci sa te plimbi dar, ...

Mai gandeste-te!

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Nu se mai merita aceasta meserie..si eu m-am apucat de ea crezand cand imi va fi mai bine dar tot nu e cum auzisem din povesti de la cunostinte si alte persoane din sfera de prieteni care au fost soferi sau inca sunt.Nu e roz,nu sunt conditii foarte bune de munca si pe deasupra e multa risipa de timp care e crucial la varsta ta...adica in tinerete.Nu stiu ce sa zic...eu mai trag o luna de zile si pe urma incerc sa ma retrag inapoi la studii.De mentionat e ca nu exista un loc de munca usor...in orice domeniu ai lucra tot greu este indiferent ca e soferie,manipulare marfa,reprez vanzari,casier sau geamgiu.Nicaieri nu e usor.

Decizia e a ta,ideea e ca daca tot e sa lucrezi in viata sa faci ceea ce iti place si nu vei mai fi nevoit sa lucrezi pentru tot restul vietii-asa spunea o vorba din batrani ;D

E frumos sa mergi,sa cunosti oameni noi,lucruri noi,sa inveti o gramada de chestii si de tehnici esentiale de "supravietuire",sa descoperi locuri noi dar moneda cu care le platesti e cam scumpa.Sanatatea si fericirea sunt cele mai importante ,nu banul sau orgoliul.

Link to comment
Share on other sites

  • Members

Tine-te de scoala, ca viata de facultate e frumoasa si nu te mai intilnesti cu ea! Cele mai frumoase momente is acu la facultate. Eu am facut si terminat prin 2003 la Iasi, si as vrea sa mai trec odata prin timpul ala, dar si o diploma e bine sa o ai.De munca ai tot timpul dupa aia.

Link to comment
Share on other sites

  • Members

De acord cu Okian, la fel si eu, mai intai am terminat facultatea, tot facultate de constructii si doar dupa m-am apucat de permis, recent am terminat cu permisul mai trebuie sa termin cu atestatele. Oricum tu trebuie sa stii ce doresti mai mult sa faci, sa muncesti. Bafta oricare drum l-ai alege.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.