Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Intrebare !!


Bogdy144

Postări Recomandate

  • Members

Cati dintre voi a-ti mai alege merseria aceasta, daca a-ti avea ocazia sa faceti alta meserie??...de exemplu eu sunt anu 1 la facultaea de constructii si am primit o oferta sa merg sofer pe camion pe un salar de 1500E,si nu stiu ce sa fac si ce sa aleg,Facultatea sau o meserie ..si tatal meu a fost tot sofer de camion si stiu cu ii viata pe tir..sfatuiti-ma si voi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Acu depinde de ce varsta ai!

Daca ai 19 ani, sfatul meu e sa te tii de facultate si tinerete!

Inca nu ai ajuns la varsta la care sa fii plecat de acasa tot timpul. Mai ai de agatat o pustoaica, de mers prin cluburi, sa te distrezi!

daca te apuci de pe acum, i-ti vei da seama ca a trecut timpul si ai devenit adult fara sa treci prin tinerete. Arata f frumos sa pleci sa te plimbi dar, ...

Mai gandeste-te!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Nu se mai merita aceasta meserie..si eu m-am apucat de ea crezand cand imi va fi mai bine dar tot nu e cum auzisem din povesti de la cunostinte si alte persoane din sfera de prieteni care au fost soferi sau inca sunt.Nu e roz,nu sunt conditii foarte bune de munca si pe deasupra e multa risipa de timp care e crucial la varsta ta...adica in tinerete.Nu stiu ce sa zic...eu mai trag o luna de zile si pe urma incerc sa ma retrag inapoi la studii.De mentionat e ca nu exista un loc de munca usor...in orice domeniu ai lucra tot greu este indiferent ca e soferie,manipulare marfa,reprez vanzari,casier sau geamgiu.Nicaieri nu e usor.

Decizia e a ta,ideea e ca daca tot e sa lucrezi in viata sa faci ceea ce iti place si nu vei mai fi nevoit sa lucrezi pentru tot restul vietii-asa spunea o vorba din batrani ;D

E frumos sa mergi,sa cunosti oameni noi,lucruri noi,sa inveti o gramada de chestii si de tehnici esentiale de "supravietuire",sa descoperi locuri noi dar moneda cu care le platesti e cam scumpa.Sanatatea si fericirea sunt cele mai importante ,nu banul sau orgoliul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Tine-te de scoala, ca viata de facultate e frumoasa si nu te mai intilnesti cu ea! Cele mai frumoase momente is acu la facultate. Eu am facut si terminat prin 2003 la Iasi, si as vrea sa mai trec odata prin timpul ala, dar si o diploma e bine sa o ai.De munca ai tot timpul dupa aia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

De acord cu Okian, la fel si eu, mai intai am terminat facultatea, tot facultate de constructii si doar dupa m-am apucat de permis, recent am terminat cu permisul mai trebuie sa termin cu atestatele. Oricum tu trebuie sa stii ce doresti mai mult sa faci, sa muncesti. Bafta oricare drum l-ai alege.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.