Guest Anonymous Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 stie cineva ceva despre SER TRANS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Sornicu Posted March 16, 2010 Members Share Posted March 16, 2010 Au cumva locuri de munca disponibile? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members johny v.b Posted March 2, 2011 Members Share Posted March 2, 2011 firma spaniola cu masini inmatriculate si in romania la bistrita se lucreaza in echipaj de plata am inteles ca putin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members popica Posted April 18, 2011 Members Share Posted April 18, 2011 stie cineva ceva despre SER TRANS? Colegu ii o firma din Spania, se lucreaza 3 luni pe comunitate cu 2 saptamani acasa, se lucreaza in echipaj, salar 1400 pe luna(cam putin) banii se dau in data de 15, cu lucru nu se omoara nimeni, se fac cam 13, 14 mii de km pe luna in echipaj, mai multe daca vrei sa aflii da`mi un pm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Razvan Posted April 18, 2011 Members Share Posted April 18, 2011 Ser Trans e si firma turceasca,depinde la care te referi.Au si ei 10 posturi libere. Daca ai gasit anuntul pe bestjobs sau ejobs e vorba de turci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members lili.iatan Posted October 14, 2011 Members Share Posted October 14, 2011 buna ! sunt si eu interesata de firma sertrans bistrita . doresc sa muncesc pe echipaj cu sotul meu .are cineva detalii despre aceasta firma ? va multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members gradinariu.alex Posted January 14, 2012 Members Share Posted January 14, 2012 colegiu da-mi un nr de telefon de la Ser Trans! multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members ar cobra 68 Posted January 14, 2012 Members Share Posted January 14, 2012 0741652344 sasu RO +34618785350 Radu spania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 ce stiti despre firma sertrans din spania sau ewels?multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members calatorul Posted March 7, 2012 Members Share Posted March 7, 2012 ai reusit sa vb cu ei? caci eu sun la nr de romania si imi baga casutA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 Eu am vb cu ei si mi-a zis sa revin peste 2 sapt..nu stiu despre firma prea multe..e firma serioasa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members calatorul Posted March 7, 2012 Members Share Posted March 7, 2012 si mie mi-au spus tot 2 saptamani si au cam trecut si am incercat sa sun si imi baga casuta,oricum am inteles ca sunt destul de seriosi. folosesta functia ...cautare... si ai sa gasesti mai multe.tu cand ai sunat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 am sunat pe 1 martie,dar la nr din spania raspunde cineva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members calatorul Posted March 7, 2012 Members Share Posted March 7, 2012 nu am incercat!! orcum cred ca iau doar cand au ei nevoie adica ne tine in asteptare poate pleaca careva acasa ; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members neckson Posted March 7, 2012 Members Share Posted March 7, 2012 Salutare domnilor...daca nu ma insel am mai vazut topicu asta...si colegii care au sunat....ba nu li s-a raspuns si daca li s-a raspuns au fost intrebati de acte si rugati sa se prezinte cu cele necesare...asta era acum 2-3 saptamani....s-ar putea sa se fii ocupat...nu stiu ce sa zic....din cate citisem atunci de prin postarile userilor...se spunea ca este o firma serioasa....mai multe nu stiu sa va zic.... \ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Yuryke Posted March 19, 2012 Members Share Posted March 19, 2012 Angajeaza si fara experienta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members EMC68 Posted March 20, 2012 Members Share Posted March 20, 2012 Yuryke ce intelegi tu fara experienta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Yuryke Posted March 20, 2012 Members Share Posted March 20, 2012 Adica ,,incepator,, EMC68! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nox80 Posted March 21, 2012 Members Share Posted March 21, 2012 se lucreaza in echipaj daca ar avea nevoie de oameni ar lua si incepatori, deocamdata nu raspunde nimeni la tel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members stelistulbrasov Posted March 21, 2012 Members Share Posted March 21, 2012 eu am sunat acum 10 min pe domnul sasu si mi sa spus ca nu ia fara experienta minim un an deci raspunde la telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Yuryke Posted March 21, 2012 Members Share Posted March 21, 2012 am inteles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members EMC68 Posted March 26, 2012 Members Share Posted March 26, 2012 am sunat acum 5 minute,m-a intrebat despre card,atestat marfa,dar cind i-am spus ca nu am adr,a raspuns ca trebuie sa-l am si dupa aceea negociem,deci se poafe totusi.ATENTIE SER TRANS BISTRITA nu SER TRANS BUCURESTI firma turceasca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members likka Posted March 26, 2012 Members Share Posted March 26, 2012 si eu am trimis actele de 1 saptamina si de atunci nimic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CNA25 Posted March 26, 2012 Members Share Posted March 26, 2012 o sa primiti raspuns colegii de la firma ser trans cand o sa-i intrebe pe cei vechi daca vor sa se mai intoarca pe un salariu mai mic cu 100 sau 200 de euro.daca nu vor sa mai vina cei vechi o sa aleaga din cv voastre si o sa umple autocaru, ptr spania.am avut coleg acolo care a patit chestia asta dupa 3 ani de lucru la ei.....va urez sa aveti mai mult noroc decat el!..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members nox80 Posted March 26, 2012 Members Share Posted March 26, 2012 rog colegii sa lase un nr de tel pt ser trans bistrita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts