Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

diagrama tahograf

PATRIQ

Recommended Posts

• Members

buna ziua,daca eu am pe langa nume,doua prenume care nu incap sa le scriu pe diagrama tahograf,doar unul .am inteles ca al 2-lea trebuie scris pe verso...???care este amenda pentru aceasta FAPTA????????VA MULTUMESC.

• 3 weeks later...
  • Members

scri numele putin mai sus si sub el imediat scrii si prenumele...si eu am 3 prenume si tot la fel fac si incerc sa scriu cat de bine pot sa-mi incape acolo. Daca nu scrii numele complet o sa ai probleme peste tot si iti da amenda ptr asta...scrie prenumele normal acolo unde tre sa-l scrii si deasupra prenumelui scri si numele...dar mai restrans si cu litere mici sa-ti incapa. Hai bafta.

• 3 months later...
  • 7 months later...
  • Members

scrie numele si un prenume pe diagrama in mod normal, iar restul prenumelor il treci pe spatele diagramei. amenda se ia numai daca nu iti treci toate prenumele, asta bineanteles in functie de tara unde esti controlat. si ca de obicei, singura tara in care am avut probleme cu numele a fost in "vecini". am avut totusi noroc ca respectivul organ de control era pus pe "predat lectii"(a se citi "mici atentii").

• Members

eu sunt mai incapatanat. preferam amenda. din principiu nu dau spaga la unguri, si tot din principiu nu platesc nici o amenda in Romania. Dar totusi e bine si cu mici atentii ca in momentul in care ai copil acasa sau nu ai dar sunt banii tai multi sau putini, preferi sa dai mai putini decat multi.

• Members

sunt total de acord cu tine, insa nu m-ai inteles! am avut noroc ca avea chef de atentii, pentru ca altfel se lasa direct cu amenda. asta nu inseamna ca a si primit atentia pe care o dorea! ce am invatat in schimb din mersurile mele prin tara "vecina si pretena" e ca cel mai bine e sa ma pun la punct cu obligatiile pe care le am pentru ca sa nu le dau motive sa gaseasca ei ceva pentru a agata! asta pentru ca prefer sa beau o bere decat sa le platesc lor amenzi aberante pentru motive justificate de altfel, dar minore!