Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Atentie la firmele de recrutari pentru soferi


Postări Recomandate

  • Members

Dragi colegi am postat mai nou aici pentru a va informa despre firma ALLETRANCE RESOURCESS care recruteaza soferi pentru firma BOCHATON FRERES cu sediul in EVIAN LES BAINS . Aveti mare grija cu acest intermediar deoarece riscati sa va pierdeti banii pe drum. Pentru detalii va stau la dispozitie tel. 0762.416.426 si 0737.53.92.83

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Ca sa revin sa va povestesc cum a  fost. Am gasit anunutul pe online (anuntul telefonic) m am dus la interviu care interviu a avut loc in Dristor la Mc Donalds. Am batut palma si m a dus sa fac analizele pe banii mei si transportul tot pe banii mei ,bani care i am pierdut. Intre timp in Franta la Evian les Baines ma astepta alt roman care fusese refuzat de francez pe motiv ca era prea (calm adica vezi doamne ca a mers doar cu a 3 a asta insemnind stind pe loc deoarece pe drum drept se pleaca faraprobleme cu a 3a greu deci va dati seama cam ce e acolo) lent. Mentionez ca este vorba de bascule 8x4 aproape noi si lucrul se desfasura in apropiere de Evian si Thonon. Am muncit o saptamina cu un sofer francez pe nume EDDY BOUVET  care m a scos din sarite. Din pacate colegul meu om in virsta calm si cu experienta nu a rezistat decit o zi dupa care acelasi sofer cu care am dat proba l a dat jos dupa masina . .Luni 5 martie dimineata cum am ajuns acolo am dat proba cu patronul PATRICK BOCHATON dupa care mi a zis ca sint cam agresiv la volan in franceza lor dar ca e ok .Am inceput lucrul cu acest sofer care era un fel de instructor (mentionez ca am experienta 3 ani bascula,trailler gabarit depasit si 9 ani de tir).Miercuri 7 martie am dat din nou proba cu patronul care a fost multumit si urma sa vorbesc cu fratele lui care stia engleza (de balta)..... in limba engleza ma descurc 80% CITIT ,VORBIT,SCRIS  si care urma sa ma atribuie pe masina.Joi am lucrat toata ziua dupa care vineri am plecat la lucru si am schimbat masina dupa prima cursa la volan fiind acel sofer.La sfirsitul zilei am fost chemat la patron sa mi spuna ca nu le convine pe motiv ca sint vezi doamne agresiv la volan (cit am lucrat nu am produs nici cea mai mica zgirietura,dar acel sofer te scotea din sarite pe simplu motiv ca daca parcai la o lucrare putin mai la dreapta sau stg dadea telefon la patron, orice nu i convenea suna la patron si spun asta ca si cum era din nou la scoala de soferi,problema e ca eu am mai lucrat la PARIS un an si am ceva experienta in francezi dar a fost o teapa luata in EVIAN ) Firma care recruteaza nu este firma recrutare soferi ei au mai mult muncitori in constructii si se pare ca nu au experienta in asa ceva .In concluzie bani pierduti si nervi gramada. SALUTARE SI VIRTUTE DRUMURI BUNE SI BATUTE !!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Vreau sa mai spun ca firma care m a recrutat nu are experienta in asa ceva asta nu inseamna ca sint si de vina. Eu sint cel care trebuia in urma experientei mele de viata si de munca sa fac deosebirea. De aceea am postat aici pentruca fiecare sa inteleaga si sa i a decizia corecta inainte de a face pasul asta.SANATATE SI VIRTUTE DRUMURI BUNE SI BATUTE !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Si sa va mai dau mici informatii despre francezul cu care am dat proba . EDDY BOUVET 34-35 ani (eu am in jur de 41) ,salariul-2900 euro si bonuri de masa in valoare de 18-30 euro in fiecare zi lucratoare asa ca ia ginditi va daca vine un roman si le sparge gasca ce se intimpla ? In aceea firma nu este nici un roman mpmentan iar eu mai tin legatura cu un coleg din constructii ca sa vad cind se va sparge gasca de francezi (care au mare ura pe noi si nu pot sa mi dau seama de ce pentru ca oameni sintem toti pina la urma nu altceva) .SALUTARE SI VIRTUTE DRUMURI BUNE SI BATUTE !!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Am uitat sa dau detalii despre post .Salar 1200 euro lunar diurna 8 euro la zi lucratoare in week nu maninci si cazare la un apartatament din LUGRIN linga EVIAN cam frig acolo in schimb zonz este plina de patroni turci si marocani ,francezii sin bogati acolo in zona  iar pe cealalta parte se afla Lausanne.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.