Members Viorel. Posted March 15, 2012 Members Share Posted March 15, 2012 Va salut colegilor, Lucrez pe un DAF LF 45-160, euro 4 ( AD BLUE ), si de vreo doua zile mi-a aparut pe display WARNING ENGINE, si pe ceasul de kilometraj s-a aprins martorul de gaze esapament cu semnul exclamarii. Am facut plinul la AD BLUE, dar nu s-a schimbat nimic. Am facut o diagnoza nu prea profesionala la un service de turisme, si tipul mi-a zis ca persista o eroare numita AMBRA. Rugamintea mea este sa-mi comunicati cam despre ce este vorba, eventual cum sa rezolv problema. Va multumesc, drumuri bune! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Imperatore Posted March 15, 2012 Members Share Posted March 15, 2012 Salut colegu,ai probleme cu ad blue,motorul nu mai trage normal,trebuie sa mergi la service pt camioane,posibil defectiune pe instalatia electrica,filtru la rezorvor adblue inbacsit,s-au injectorul pulverizator infundat,una peste alta tot la service gasesti rezolvarea,drumuri bune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Zake Posted March 15, 2012 Members Share Posted March 15, 2012 Ceea ce spui tu,mie nu imi suna cunoscut...in fucntie de unde esti te pot ajuta cu o diagnosticare a sistemului si o eventuala raparatie daca este nevoie...oricum din cate stiu,la unele modele de DAF este o problema de fabricatie...doi senzori care nu citesc in valorile optime...daca motorul merge cum trebuie si se consuma ad blue este posibil sa fie necesar decat o resetare a sistemului AD Blue... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts