Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Renault Magnum Legend


spoonvil

Recommended Posts

  • Members


Textura mată a negrului Fusion structurat al platformei tehnice şi a carenajelor laterale pune în evidenţă elementele cromate ale logoului, pragurile din aluminiu şi jantele de aluminiu ALCOA Durabright cu capacele lor şi ornamentele cromate pentru piuliţe.
Aceste elemente de design unice şi exclusive sunt completate de:

Claxoane tip trompetă, vizieră şi pneuri mari (dimensiune 385 pe faţă, serie 55 sau 65) pentru o notă mai accentuată de lux
Frigiderul de 40 l pentru asigurarea confortului misiunilor lungi
Radioul CD MP3 conectat la un sistem de radio şi telefon prin Bluetooth, pentru o calitate mai bună a recepţiei şi a comunicării
Beneficiind de atributele sale exclusive, proprii unei serii limitate, designul pune în valoare confortul uneia dintre cele mai spaţioase cabine de pe piaţă, având o înălţime la interior ce depăşeşte 2 m, un planşeu integral plat şi multiple spaţii de depozitare.
Scaunul suspendat al şoferului, precum şi scaunul pivotant al pasagerului sunt realizate din piele neagră, cu cusături aparente duble albe, brodate şi numerotate.Postul de conducere este negru mat integral: instrumentele de bord sunt pe fond negru, volanul de lux are un capac negru, partea de deasupra a planşei de bord - piele neagră granulată, cu cusături duble aparente albe
Cuşeta inferioară este din piele neagră matlasată, cu cusături aparente duble albe

Renault Magnum Legend - HighTech -

EBS Full îmbină frânarea pneumatică cu pilotare electronică, prin adaptarea frânării autovehiculului, pentru fiecare roată, la condiţiile de aderenţă ale şoselei şi la ESP, pentru controlul traiectoriei şi evitarea răsturnării.
Ralantisorul hidraulic VOITH amplasat pe transmisie este integrat complet în cutia de viteze Optidriver+. Acesta conferă o putere de frânare foarte mare: 3250 Nm de la 700 rpm, indiferent de regimul motor.
Blocajul diferenţialului, ABS, anti-patinare, ajutor la demarajul în pantă.
Asociată cutiei de viteze Optidriver+, funcţia Optiroll permite o reducere a consumului de carburant, prin exploatarea inerţiei autovehiculului. Pentru simplitatea şi confortul utilizării, sistemul este cuplat la noul regulator de viteză Cruise+ şi nu funcţionează decât la activarea acestuia.
Pachetul Optiroll integrează inhibarea modului power pentru evitarea consumurilor excesive.
Această reducere a consumului de carburant este susţinută de carenajele laterale, care îmbunătăţesc aspectul aerodinamic, şi de jantele de aluminiu ALCOA Durabright, care reduc masa vehiculului.
IPAD 2 WIFI + 3G 16Gb,gravat Renault Magnum Legend, într-o husă de iPad din piele granulată, având imprimată în relief emblema autovehiculului,
Machetă 1/43
Renault Magnum Legend
Port-chei.

Sursa: http://www.renault-trucks.ro/magnum-legend/
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.