Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Postări Recomandate

  • 7 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • Members

colegii nu mergeti la asta ca ii un tepar atita se plinge cal fura soferi ca toti is betivi ca el ii o victima si cind colo lucri, nuti vezi banii, iti taie din km ,are masini sub orce critica, fara frine, nu schimba nici filtrele nare bani nici sa cumpere un bec bani nui vezi in veci daca gasiti unu multumit de aceasta firma anuntatima si pe mine. AVETI MARE GRIJA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • Members

Uite cum ne adunam!:(eu am lucrat de la sfarsitul lui martie pana acum 2 saptamani si tot fara bani am plecat.in aceeasi situatie sunt inca doi:unul din vulcan si unul din gorj.noi il dam in judecata si ii facem reclamatii peste tot(itm,fisc etc).In concluzie,feriti-va ,ca de dracu de asta, care este tatal lui!!!!mie mi-a spus ca nu are bani si pana la urma se pare ca nu are de dat!daca doriti cei doi care ati "furat-o"inaintea mea,alaturati-va noua sa-l doboram la tribunal.eu maine merg sa vorbesc cu un avocat.pe net nu apare decat cu un singur angajat la fisc(oricum mai caut).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Ca si raspuns la minciunile domnului LEONTE REMUS care nici macar nu are sange in *CENZURAT* sa-si dea numele adevarat eu Administratorul firmei SC DOLHA SRL,la indrumarea unui angajat de al meu,am hotarit sa postez urmatorul proces verbal de la ISCTR 4500 ron amenda dupa 3 saptamini de munca,in loc sa faca 9 ore pauza a facut 8,45 de minute sa vedeti ce mare sofer este.Acest individ care a vazut camion pentru prima data atunci cand eu i-am dat sansa de a invata meserie lui si prietenu-lui sau ,,TIGANUL,, dupa cum il numea LEONTE REMUS mi-au adus prejudici de peste 5000 euro in termen de 7 saptamini,4 saptamini in echipaj si 3 singur.In urmatorul mesaj va atasez pozele facute de LEONTE REMUS unde da vina pe colegul sau unul tot asa afon ca el care in loc sa insurubeze carligul de trainare atunci cand a ramas inpolmolit in ( FRANTA ) a legat de masca din fata si au distrus camionul.

Proces_Verbal_ISCTR_Leonte_Remus_pag2.jpg

Proces_Verbal_ISCTR_Leonte_Remus.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

In acest atasament veti gasii mail-ul ce l-am primit de la LEONTE REMUS atunci cand sa intors pe comunitate si a facut schimb cu colegul sau ,,TIGANUL,,dupa cu el il numea,adica este vorba de domnul Ovidiu cel cu care el a lucrat in echipaj 4 saptamini si cu care mi-au distrus camionul si remorca de la Walter.In atasament aveti pozele primite prin mail de la LEONTE REMUS.Va las pe voi sa comentati si daca mai sunteti multi ca ei va rog sa ma dati in judecata ca abea astept.

Ce urmeaza mai jos este mesajul domnului LEONTE catre mine.

Leonte Remus

6 mai

către mine

--------------------------------------------------------------------------------

Ia si vezi niste poze.eu am turbat cand am vazut camionul,imi venea sa ma intorc acasa si sa-l las pe dobitoc acolo,cand am plecat dupa motorina cu microbuzul.pentru numar trebuie sa dea declaratie la notar pa proprie raspundere,cum l-a pierdut si unde,iar pentru bara de protectie biciclisti,o sa fie probleme mari daca ma vede BAG,iar cu spoilerul la fel.apoi mai avem "niste mici" probleme:joc destul de mare in boldul de remorcare si directia e cam...dereglata.la franare,accelerare,ma arunca de pe o linie pe alta.e cam urat.in rest....treburile sunt bune,daca nu punem la socoteala neregulile care le-ai vazut si pe care ti le-am descris.acum sunt in olanda,intr-o benzinarie,pe A50,in apropiere deLanderd.

04052013336.jpg

04052013337.jpg

06052013343.jpg

30042013316.jpg

30042013319.jpg

30042013320.jpg

30042013321.jpg

30042013323.jpg

30042013324.jpg

30042013325.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • Members

Drept la replica:

In primul rand te rog sa specifici,cine ti-a adus prejudicii!Si cine ti-a adus camionul in starea in care se vede!

dupa cum se vede din email-ul trimis de mine,am ramas socat de starea in care am gasit camionul(bineinteles ca l-am denumit cum se vede,nicidecum cum spui tu).de ce nu le spui cati bani mi-ai dat in perioada cat am lucrat pt tine?faptul ca de pasti ma puneai sa vand motorina sa am bani din ce trai?starea in care ti-am adus primul camion abandonat de alt sofer in Olanda.Am si pozele alea.si mai am si alte poze,pe care vei avea ocazia sa le vezi cand ne vom intalni la proces.DEPASIREA DE PROGRAM - este multumita tie(argumentai ca tu ai pe laptop programul cu pornirile mele si opririle.nu ne-am certat la telefon atunci,cand am scos de pe tahograf hartia sa-ti citesc ca nu am cum sa urmez ce spui tu?), cu insistentele tale de a ajunge la o incarcare urgenta pentru penny Germania.sau ai uitat?sau ai uitat cand ti-am spus ca tot camionul este o epava si ca risc sa sar de pe drum cu el ? si rezultatul de la service nu il postezi aici sa vada lumea ce camion conduceam pe comunitate?si cate ar mai fi de spus,dar probabil ca lumea care citeste aici si-a format o idee despre cine sunt ,sau cum sunt si probabil si despre tine.ar trebui sa-ti fie rusine,dar tu nu stii ce inseamna asta.restul ramane sa-l discutam intre noi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Moderators

Deși se poate spune că mă bag unde nu-mi fierbe oala, simt totuși nevoia să fac niște mențiuni.

Dacă ești șofer atunci știi că nu ai ce căuta pe drumurile publice cu vehiculul defect. Deasemenea, programul de condus ți-l faci tu singurel. Patronul poate să spună, să înjure și să facă ce vrea mușchiul lui, până la coadă tu ești cel care riscă. În momentul în care ai constatat o defecțiune și totuși ai ieșit în trafic, intervin niște alte aspecte, pe care majoritatea dintre noi alegem să le ignorăm, sau să nu le spunem deoarece ne simțim cu musca pe căciulă. Și mă refer la faptul că făcând așa ceva (condusul cu bună știință pe drumuri publice a unui vehicul defect), din punctul meu de vedere se cheamă că ești un iresponsabil.

Probabil că va fi nevoie de un alt iresponsabil, care la rândul lui conduce un vehicul cu probleme la direcție și care să ''sară'' de pe bandă și să-ți rupă vreun picior... atunci probabil vei realiza ceea ce ai făcut și tu odată.

Ce înțeleg eu din topicul ăsta?!?... Un alt ''patronaș'' de duzină, ce nu are prea multe tangențe cu industria asta a transporturilor, ce nu are mustrări de conștiință că nu-și plătește oamenii deoarece ''peste tot e așa, niciunde nu e mai bine'' și din tonul cu care răspunde... probabil are impresii că e vreun ''naș'' atunci când se uită la valoarea activelor din firmă și eventual ceva ''pile'' în sistemul administrativ al statului. Dumnealui are impresia că dacă postează 3 hârtii pe forum șoferii vor sări să-i dea dreptate, eventual să-și și lase fiecare numărul de telefon, dacă vreodată mai are nevoie de șoferi să aibă de unde să aleagă...

De cealaltă parte, un șofer... la fel ca mulți alții din marea ''turmă''. A fost, a vorbit, a semnat și... gata. Acum țipă că a fost furat. Dragul meu coleg, în cazul în care nu ai avut un pistol la cap și obligat să ieși pe drum cu mașina defectă, se cheamă că ești vinovat. Dacă ordinul conducerii de a vinde motorină ca să trăiești (precum și starea mașinilor) nu te-au pus pe gânduri despre capacitățile lor de plată, se cheamă că ești naiv...

Lăsați-o baltă amândoi, sunteți penibili. Pe lângă faptul că mizeriile astea nu sunt bune nici pentru știrile de la ora 5, în realitate nu faceți altceva decât să vă bateți joc de o meserie frumoasă până la urmă. Să vă fie rușine domnilor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

iti dau dreptate cand spui ca am fost iresponsabil...dar cand esti in situatia de a fi la inceput de drum ca sofer de tir,cand nu te angajeaza nimeni,ajungi sa accepti compromisuri ,doar pentru a face vestita vechime.la mine nu se pune problema conducerii unei masini ci cerinta firmelor de a avea vechime.Iar camionul care este in foto,l-am recuperat din italia,fara a sti cum arata sau in ce stare este.iar celalalt camion l-am recuperat din olanda.ambele fiind abandonate de catre soferii anteriori.

Apoi eu nu am postat aici pentru a cere dreptate,ci pentru a atentiona viitoarele victime despre ce-i va astepta daca se vor incumeta sa accepte sa "sclavageasca" la unul ca dolha.atat.multumesc pentru atentie si drumuri bune va doresc tuturor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

LA CE SALARIU DA DOMNI DE LA DOLHA ASA SOFERI MERITA cu alte cuvinte domnule patron nu ai ce cauta aici si nu sintem interesati de smiorcaielile tale aici e forumul soferilor nu a patronilor dumnezeu nu da cu bita ci iti da soferi BUNI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.