Guest Anonymous Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 Salut, Sunt nou pe aici, am gasit un anunt pe net la care am primit raspunsul de mai jos, stiti ceva de ei, pare ceva serios sau nu....? http://www.tocmai.ro/bistrita-angajam-soferi-cat.-b-pt.-germania-3601805.html si atasament.... [ataşament şters de admin din cauza vechimii] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 A auzit cineva de firma asta ? Angajam sofer cat. B pt. Germania Jud. Mures Loc. TIRGU MURES - mun. Tip anunt: Oferte loc de munca Angajăm şoferi cat. B pt. autoutilitară de 3.5 T (dubă) pt. GERMANIA. Oferim contract de muncă în colaborare (GEVERBE)+ flotant (ANMELDUNG) + asigurare medicală. Oferim salariu atractiv de 1000 EUR/lună pe tura de zi cu posibilitate de ore suplimentare + cazare şi masă, începere din 10 mai. Telefon: 004915145611091 Email: transportralf@yahoo.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members big Posted March 29, 2012 Members Share Posted March 29, 2012 salut. Am primit si eu acelasi mesaj si eu cred ca e teapa. drumuri line Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 big.....fii "antena" ce am primit mai devreme: Buna ziua, NU ESTE O PROBLEMA DACA NU CUNOASTETI LIMBA GERMANA!!! este un avantaj pt dv personal..nu trebuie sa vb cu nimeni in germana in cadrul colectivului de munca!!! Actele sa nu aveti expirate..buletinul sau pasaportul, si permis) eu intrebam daca nu stiu limba ce se intimpla, si au raspuns ce scrie mai sus. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members mihail86 Posted March 29, 2012 Members Share Posted March 29, 2012 salut, pai si va cerut vreun comision ceva? cam suna a teapa....cum sa nu iti ceara limba germana sau macar engleza... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members big Posted March 29, 2012 Members Share Posted March 29, 2012 colegu eu i-am intrebat de ce nu vin in romania sa ne vedem.Au spus ca nu poate sa vina ca nustiu ce vrajeala parerea mea ca ie teapa acuma fiecare cum considera.drumri bune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts