Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Emisiunea "Trafic"


Postări Recomandate

  • Members

Salutare Salutare !!! La fel ca si voi, si eu sunt pasionat de camioane...cativa ani buni de munca prin toata Europa. Un al doilea hobby e videografia. Ideea e ca am imbinat utilul cu placutul, peste tot pe unde am fost am luat cu mine camera video. Filmarile interesante s-au adunat, intamplarile din trafic la fel astfel incat am decis sa fac un serial despre problemele din trafic si solutii pentru rezolvarea lor. In continuare am sa postez 2 filmulete din episoade precum si trailerul primului sezon ce e tarminat. As vrea sa aflu parerea voastra cu privire la calitatea materialelor, daca sunt suficient de interesante, daca nu vi se par doar niste prostii si nu sunt altceva decat pierdere de timp pentru cei care le vizioneaza. Asadar, astept o parere sincera!

Primul este trailerul celor 15 episoade ale primului sezon:

Balada traficului: mai intai au aparut potecile, apoi drumurile, primele masini, autostrazile, apoi masini din ce in ce mai puternice urmate binenteles de accidente.

Tea for Two: un montaj interesant zic eu; pentru cine stie sa asculte printre randuri.

Asadar, astept parerile voastre si binenteles intrebari daca aveti. Daca va plac, in scurt timp o sa incep sa postez si episoadele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 52
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

  • Members

Bun! Bun! .......  Merci colegii pentru mesaje. M-am hotarat. In fiecare sambata, in limita posibilitatilor binenteles, voi posta cate un episod a emisiunii Trafic. Asadar astazi, primul episod, episodul pilot. Trebuie sa recunosc ca am asa multe emotii incat abia imi gasesc cuvintele sa scriu. Pana acum am primit doar cuvinte de laudasi nu stiu de ce dar am impresia ca dupa primul episod tote cuvintele frumoase se vor schimba cu 180 de grade. Sper sa nu fie asa! Oricum sper sa intelegeti ca a fost destul de complicat si obositor pentru mine: conducere apoi in putinul timp liber, pregatirea scenarilor, filmari, calatorii prin imprejurimi, apoi filmarile de studio etc. Am idei noi pentru sezonul doi: HD si alte informatii dar in timp real, fara green-screen, in timp ce conduc. Oricum sper sa nu va pierd dupa acest prim sezon de o calitate nu chiar asa buna din toate punctele de vedere dar sa nu uitam ca am facut toate astea strict din pasiune si cu paratura pe care am avut-o, fara investitii prea mari. Ok....hai sa nu o mai lungesc atat, primul episod: sper sa va placa macar 10% iar daca nu va place deloc, va rog, fiti indulgenti cu mine si nu ma descurajati de tot :) Primul episod :

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

    Un mare DA din partea mea. Mi-a placut mult, tine-o tot asa si incearca sa scoti in evidenta problemele cu care ne confruntam, poate si autoritatile vor arunca si ei cu geana si ne vor auzi.                     

  Si din partea mea RESPECT pentru toate domnisoarele si doamnele care au aceasta profesie de multi hulita, dar de foarte multi iubita.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Foarte frumos..mi-a placut si astept urmatoarele episoade...insa in timp ce prezinti daca te-ai pozitiona intr-un colt (dreapta sau stanga) pentru a nu bloca imaginea din spatele tau cred ca ar arata mult mai bine. Felicitari pentru initiativa si succes in continuare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Asa cum am promis, azi e sambata, episodul 2. Pentru unii pare plictisitor, pentru altii extrem de interesant. In acest episod vorbesc despre istorie, istoria traficului.

Nu uitati sa va abonati la canalul meu de youtube pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile. Astept parerile voastre si despre acest episod 2.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Multumesc pentru incredere! Am definitivat si blogul oficial al emisiunii Trafic. http://emisiuneatrafic.blogspot.com/ Aici veti gasi cele mai noi informatii dar si discutii referitoare la emisiune. Sambata viitoare va aparea episodul 3, episod in care voi vorbii despre aparitii. Cum au aparut elementele din traficul de azi si vom face o mica plimbare la Muzeul Tehnicii din Sinsheim, Germania.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Salutare din nou...e sambata din nou deci e timpul pentru inca un episod al emisiunii Trafic. Episodul 3 - Aparitii. Unu la mana, la ora la care postez acest episod, am 52 de ore nedormite. Deci daca observati greseli, va rog sa ma scuzati. Doi la mana, maine cel mai probabil, nu uitati sa intrati pe blogul emisiunii si sa vedeti de ce am ajuns eu sa nu dorm pentru 52 de ore, unde am fost si ce am filmat. http://emisiuneatrafic.blogspot.com/ Sper sa apus sa ma odihnesc putin si sa si editez filmuletul.....pana duminica seara. Sper sa reusesc! Pana atunci, vizionare placuta la episodul 3.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.