Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

Adevar sau Teapa


stefyy

Postări Recomandate

  • Members

Zilele trecute am aplicat pt un loc de munca care este urmatorul:

Angajam sofer cat. B pt. Germania

Angajăm şoferi cat. B pt. autoutilitară de 3.5 T (dubă) pt. GERMANIA. Oferim contract de muncă în colaborare (GEVERBE)+ flotant (ANMELDUNG) + asigurare medicală. Oferim salariu atractiv de 1000 EUR/lună pe tura de zi cu posibilitate de ore suplimentare + cazare şi masă, începere din 10 mai.

nume: KLEINTRANSPORT studii: medii

Raspunsul primit de la asa zisa firma este:

                TRANSPORT RALF

Buna ziua.  Primul rand  trebuie sa intocmim actele necesare pt Contractul De Colaborare de Munca, Flotantul si Asigurarea Medicala. fara aceste acte nu este posibil sa icepeti lucrul in germania!! Flotantul este gratis, pt Gewerbe (pfa) 35 euro ,  si pt Asigurare Medicala 40 euro. Toate astea trebuie sa trimiteti pe contul nostru in Banca Sparkasse.. Dupa asta mai trebuie sa faceti doua poze tip Pasaport de care avem nevoie in Original. O sa va trimitem Contractul de Colaborare de Munca prin E-Mail pe care trebuie sa compectati si sa semnati si sa trimiteti inapoi inpreuna cu Confirmarea de la Banca ca ati depus banii pt acte  si pozele pe care le faceti! Daca aveti intrebari sunati la  telefon nr  004915145611091

Contul este...

Frankfurter Sparkasse 1822

Kocsis Zsolt

SWIFT/BIC; HELADEF1822      nr identificare Banca

IBAN; DE29500502011202380288

Adresa de corespondenta;  63110 Rodgau  Borsigstr 41

Cu stima

marea intrebare este ,Adevar sau teapa?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Vizitator Anonymous

Dragi romani numai trimite-ti bani la nenorocitul asta de tepar!!! Ca ramaneti fara ei.......Am trimis eu si mai  multi prieteni, a tras teapa si si-a inchis telefonul. Atentie MARE!!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Ca si alti colegi,va atentionez ca in proportie de 99 la suta sunt tepe!Eu am avut doua experiente nefericite cu situatii asemanatoare!Munca 12 ore si peste,bani putini si din care sa platesti o sumedenie de lucruri(Ex. contabil,consumuri de curent,gaz,cablu,gunoi,e.t.c.) si la urma dupa ce tragi linie nu mai ramane mare lucru dedesupt!La unul din angajatori i-am trimis toate datele cerute,m-am pus pe drum cu autocarul si cand am ajuns la Nurnberg mi-a spus ca nu are unde sa ma cazeze si am facut cale intoarsa.Aviz amatorilor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

Poate nu ati inteles despre ce e vorba ( macar teoretic).. Acel "gewerbe" e de fapt PFA. Iar pt a deveni pfa in germania iti trebuie asigurare, dovada de spatiu, asig medicala, etc. Personal nu cred sa fie teapa - sau cel putin teapa la care va ganditi voi- ci un mod de a angaja pe cineva fara ca angajatorul sa plateasca taxe la stat. Adica esti pfa in D, prestezi servicii, tai factura... cam asa ceva. Intrebarea e cine plateste impozitul pe cei 1000 eur ( sau cat or fi pe contract)?? Partea buna este ca iti poti aduce legal familia in D si sunt indreptatiti la ajutor de somaj sau dif alte ajutoare daca nu isi gasesc de munca. Daca era sa fie teapa cred ca mai usor cerea un comision ( sau spaga) de cateva sute de euro si asta era... Clienti clar cred ca s-ar gasi.

Repet, e doar o parere

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Members

angajez soferi fara experienta pe comunitate salar 2000 euro pe luna [pe pamant o sa plangeti ce teapa va dau ],acte necesare permis c+e sau b ,daca nu aveti nu este problema facem un angajament ca veti da de permis in timp de 6 luni de la angajare+100 euro taxa de consultanta primi 100 de angajati care vor depune dosaru vor primi 50% din taxa inapoi ,plecare dupa pastele [cailor ] eu o sa plec inainte cu familia in grecia..........oare ami ajung bani,gasesc atatea naivi cred ca da ,,,,,,,,cand trimiteti bani specificati ,,,,FOND PENTRU SARBATORILE DE PASTI'''' ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.