Members 123adytzu Posted March 30, 2012 Members Share Posted March 30, 2012 Transmisie: manuala, Norma Euro: euro4, Tara de origine: RO, Rulaj: 157000 km, Putere: 177 CP Model FACELIFT, bixenon adaptiv, spalator faruri, senzori parcare fata spate cu afisaj pe display, oglinzi electrice incalzite heliomate, senzori ploaie, lumini, pneuri, dublu climatronic, navigatie mare color inclusiv Romania, dvd, mp3, soft touch, interfata Ipod, sistem audio Pro Logic 7, interfata bluetooth telefon, pilot automat, DTC, scaune electrice si incalzite, lumini ambientale in interior, suport pahare, volan piele cu comenzi, BMW teleservice, masina arata impecabil fara accidente si zgarieturi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Iulian.Purcari Posted March 30, 2012 Members Share Posted March 30, 2012 Cu ce ai de gand sa schimbi si in ce bani socotesti masina ta? Era mai bine pentru tine daca puneai mai multe poze-si din interior. Numai bine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members 123adytzu Posted March 30, 2012 Author Members Share Posted March 30, 2012 M=am gandit la un daf sau man, masina este pusa la vanzare in 14700 neg la cash, vedem ce apare..atasez alte poze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Iulian.Purcari Posted March 30, 2012 Members Share Posted March 30, 2012 Frumoasa masina, mai ales ca ii si face-lift, comentarii despre pret nu fac, fiecare stie ce are si cat valoreaza. Spor la vanzare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members 123adytzu Posted March 30, 2012 Author Members Share Posted March 30, 2012 Ms, pretul este negociabil la cash sunt constient ca s-au dat in jos, cand am luat-o am dat 17200, nu o sa vad niciodata banii astia dar e pacat sa o dau pe degeaba k arata bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Iulian.Purcari Posted March 30, 2012 Members Share Posted March 30, 2012 Imi cer scuze de offtopic, dar eu am o pisicutza din '95, care a costat in 2008 oct 5000Euro(mi-au trebuit avioane, velour, clima, motor de 2l), iar acum nu iau 2000 pe ea, cu criza asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members hermanrazvan Posted April 5, 2012 Members Share Posted April 5, 2012 Motorul este de 3000cm?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members 123adytzu Posted April 6, 2012 Author Members Share Posted April 6, 2012 nu, 2000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts