Members liviu4 Posted April 7, 2012 Members Share Posted April 7, 2012 Un sofer este oprit in trafic de catre un politist.Se duce politistul la cabina soferului se prezinta frumos si ii cere acestuia actele la control. Dupa ce i le verifica ii spune acestuia abaterea pe care a comis-o scoate pixul din buzunar si incepe a-i intocmi procesul verbal.Soferul vazandu-l pe acesta cu nasul si fata m-ai alungite i se adreseaza: -Domnule poltist stiti ca dumneavoastra semanati cu un actor american? Politistul se bucura dar nu scoate nici un cuvant scriindui acestuia in procesul verbal ca a trecut strada pe jos prin loc nepermis si doar avertizandul.Soferul ii multumeste si cand sa plece politistul il intreaba:Dar cu care actor crezi dumneata ca seman? - Cu..... PLUTO! ii raspunse soferul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members vasylyka007 Posted April 7, 2012 Members Share Posted April 7, 2012 Un sofer este oprit in trafic de catre un politist.Se duce politistul la cabina soferului se prezinta frumos si ii cere acestuia actele la control. Dupa ce i le verifica ii spune acestuia abaterea pe care a comis-o scoate pixul din buzunar si incepe a-i intocmi procesul verbal.Soferul vazandu-l pe acesta cu nasul si fata m-ai alungite i se adreseaza: -Domnule poltist stiti ca dumneavoastra semanati cu un actor american? Politistul se bucura dar nu scoate nici un cuvant scriindui acestuia in procesul verbal ca a trecut strada pe jos prin loc nepermis si doar avertizandul.Soferul ii multumeste si cand sa plece politistul il intreaba:Dar cu care actor crezi dumneata ca seman? - Cu..... PLUTO! ii raspunse soferul. nui deloc haios bancu .... auzi da stii bancu cu lupu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DucuHD Posted April 7, 2012 Members Share Posted April 7, 2012 Da de ce nu e haios bancu esty politai??? )) )) Mie personal mi-a placut.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members chr1s Posted April 7, 2012 Members Share Posted April 7, 2012 Si cand te gandesti ca dpdv gramatical corect este politist ... nu politai .... chiar ca nu este haios deloc bancul .... hihihi !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members liviu4 Posted April 7, 2012 Author Members Share Posted April 7, 2012 Da! Vasylyka 007 il stiu:" Lu [lupu] meu Ii place de tine".Stii tu care lup ca tot esti agent 007. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members vasylyka007 Posted April 7, 2012 Members Share Posted April 7, 2012 Da! Vasylyka 007 il stiu:" Lu [lupu] meu Ii place de tine".Stii tu care lup ca tot esti agent 007. da cu bufnitza il stii ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members liviu4 Posted April 7, 2012 Author Members Share Posted April 7, 2012 Pentru Vasylyka 007 ! Da il stiu, dar nu t-il mai spun ca asa nu m-ai terminam pana maine! # # Drumuri bune iti doresc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members DucuHD Posted April 7, 2012 Members Share Posted April 7, 2012 Multumesc de corectare colegul chr1s ...e bine de stiut ca mai avem printe noi si critici literari...io oricum consider amuzant bancul... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Mihaila Gelu Posted June 16, 2012 Members Share Posted June 16, 2012 Da! Vasylyka 007 il stiu:" Lu [lupu] meu Ii place de tine".Stii tu care lup ca tot esti agent 007. Corect colegutu .. ar mai fi : Bancul cu iarba ; cu fanul; cu visine ; cu nesu' ; cu sani ; cu timpu' ... ala cu lupu este cel mai slab din cele enumerate .. Drumuri bune pt oameni buni !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts