Members Chaser Posted April 7, 2012 Members Share Posted April 7, 2012 Buna ziua tuturor forumistilor. Dupa cum vedeti, ma numesc Chaser, si ma dedic transporturilor atat nationale cat si internationale. De cand am pus prima oara piciorul intr-un articulat( si asta se intampla acum vre-o 10 ani) am transportat cam tot ce poate fi transportat pe glob actualmente( sau cel putin asa gandesc eu) De la marfuri generale, marfuri periculoase sub conveniul ADR, elicoptere, fuselaje si aripi de avioane, motoare, hrana, cereale, pamant si pietris....o paleta de marfuri destul de variata. Am sa incerc sa pun putinele mele cunostiinte de tir-ist, la dispozitia dumneavoastra, intr-o incercare de a ne face viata mai usoara si mai putin periculoasa. Salutari drumuri line Chaser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CatalinFCS86 Posted April 7, 2012 Members Share Posted April 7, 2012 Bine ai venit printre noi , impreuna vom fi mai puternici:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts