Members comystep Posted April 8, 2012 Members Share Posted April 8, 2012 Buna ziua ! Am de vanzare un autocar si am primit la schimb un DAF XF din 2003, 530 cai, euro 3 (momentan face curse Romania-Franta-Romania) si ma gandesc sa-l dau la schimb si sa-mi cumpar o semiremorca basculabila si sa lucrez cu ea pe intern, neavand bani de a rula cu el pe extern si sa tin ~20.000 euro blocati pana mi se fac platile. Stiti vre-un contract pentru cap tractor si semiremorca basculabila pe intern ? As merge si pe comunitate dar nu stiu inca in ce stare este masina, tinand cont ca as plati sa zicem soferii cu 2000 euro ( soferul 1600 euro si eu ca ajutor doar 400 euro - bani de cheltuit) + 0,06 euro/km + taxele de drum si motorina ! Pareri, sfaturi(in afara de 'nu se merita'), ceva contracte ?! Multumesc ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members comystep Posted April 9, 2012 Author Members Share Posted April 9, 2012 Nimeni nimic ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CNA25 Posted April 10, 2012 Members Share Posted April 10, 2012 colegu daca masina crezi ca, corespunde sunt contracte bunicele afara, nu zic ca sunt toate dar,,, daca te tine se merita, e doar un sfat tu tragi concluzii.........bafta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CNA25 Posted April 10, 2012 Members Share Posted April 10, 2012 am recitit mesajul tau...deci masina zici ca face deja externul ....eu zic sa nu strici banii pe semiremorca si sa incerci intii cu cap tractor afara, ca si tractionist......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members avadanei vasile Posted July 18, 2012 Members Share Posted July 18, 2012 buna ziua! am si eu un cap tractor si am lucrat din aprilie pana la sf lu iunie in spania k tractionist,acu stau si astept sa-mi iau bani pe munca mea dar ma amana de pe o zi pe alta,acuma va cer o parere celo care stiu unde pot gasi o firma serioasa care sa dea motorina si bani de autostrazi,k eu nu mai am nimic,alta varianta ar mai fi sal vand,multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members CNA25 Posted July 24, 2012 Members Share Posted July 24, 2012 daca vorbesti spaniola, suna la nr asta 0034615509039 jose maria....daca nu vorbesti au un roman acolo, vezi cum faci sa ceri cu romanu.....bafta! sau la asta 0034600403231 lucindo...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts