Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content

Clip Soferii.ro

Recommended Posts

• 4 months later...
  • Members

mam gandit si eu la aceasta idee cu un clip video sau un slide...si in curand voi face si eu un clip slide cu soferii.ro si vreau sa va rog sami trimiteti fiecare o poza din profil cu dvs si camionul dvs pe care lucrati...va urez drumuri bune si sa auzim numai de bine

• Members

Ar fi o treaba sa faceti un clip cu soferii si camioanele lor, dar sa se vada bine si sa bagati si voi o muzica buna in clip nu populara ca mai suntem si tineret pe forum si ne-am c-am saturat, in video cu camionagii populara, la nunta la fel, trebuie sa mai schimbam si noi meniu  :P

• Moderators

ai muncit ceva si a iesit destul de frumos,la urmatorul insa cred ca va fi mai mult de munca,eu nu ma pricep sa fac de astea dar cred ca ar fi frumos ca atunci cind ar aparea poza sa fie inserat si nick-ul,nu stiu daca se poate face cu ceva programele dar as fi super incintat sa vad unul asa,hahha,succes

Guest Anonymous

Tinind cont ca este un clip cu si despre camionagii......sugestiile mele muzicale ar fi:Incepind cu cea mai recenta,Pure Grain-Truckin' song-melodia este misto,solistul de la Pure Grain a fost camionagiu cativa ani de zile inainte sa castige din muzica,iar in video-clip-ul oficial al melodiei conduce el,personal,un Peterbilt vechi de la una din companiile la care a lucrat in trecut!Apoi ar urma Rhett Atkins,Drivin'my life away,una din melodiile din Black Dog,Dave Dudley cu Six days on the road sau tema sonora din convoy,nu mai stiu cine a scris muzica!

Guest Anonymous

Ingerash,crezi ca sunt asa de performant cu calculatorul?Mie mi-au luat luni de zile bune sa invat sa postez o amarata de poza,la lectia cu video-clip-uri si alte filmulete n-am ajuns inca!Eu inca am probleme cand schimb tastatura,din engleza in franceza sau romana,trebuie sa vina nevasta-mea sa-mi spuna sa apas pe alt shift del sau mai stiu eu ce alte butoane mai trebuie apasate!