Comunitatea soferilor profesionisti Jump to content
Comunitatea soferilor profesionisti

Cursa Bucuresti - Amsterdam (as dori informatii care imi pot fi de folos.)

Alin T.

Recommended Posts

• Members

Salutare tuturor.

Cum e prima data cand trebuie sa fac aceasta cursa, as dori informatii care mi'ar putea fi utile, despre aceasta ruta, respectiv : Austria,Germania,Olanda(tari pe care nu le'am mai tranzitat niciodata).

Va Multumesc,

Alin T.

• Members

Salutare tuturor.

Cum e prima data cand trebuie sa fac aceasta cursa, as dori informatii care mi'ar putea fi utile, despre aceasta ruta, respectiv : Austria,Germania,Olanda(tari pe care nu le'am mai tranzitat niciodata).

Va Multumesc,

Alin T.

Am uitat sa specific ca, cursa o fac cu un R. Master de 3,5t.

• Members

putine inf si de la mine > daca ti directiaNadlac, Budapesta , E 60/ A1,  Wiena , Linz, Passau (D) .eu alimentam la petrom la Nadlac imi ajungea motorina pana la Oed pe A1/E60 in AUSTRIA . o sa-l vezi pe partea dreapta , e un peco si o casa cu o coroana mare galbena pe ea (iesirea 131 Oed parca) . aici ai cafea gratuita si un pret bun la motorina (1.430e/l ), poti face un dus gratuit  lasand la bar 10 e garantie ca nu pleci cu cheia .  Daca pretul nu-ti convine la oed mai poti merge 20 km mai in fata si faci dreapta la ST Valentin. iesi dupa autobanda dai intr-un sesn giratoriu si stanga pe sub autobanda si mergi 200m in fata unde ai un JET si pe langa el faci drapta si in spate ai un MASTER DISEL(1.440e/l) si aici ai o cafea gratuita sau un suc. .  daca in drumul tau dai prin Luxemburg aici ai pret bun la motorina 1.280e/l si aici ai dus gratuit ori la shell/ aral pe A3/E25  aria de servicii BECHEM) sau total din Windorf E 25/ A 6 iesirea 1 spre WINDORF. din LUX poti sa-ti iei tigari/ tutun ieftin si cafea !

Preturile la motorina pot varia cu ceva centi in - sau + !

• Members

Va multumesc mult colegii. Orice informatie imi poate fi de ajutor, tinand cont ca e prima cursa pe aceasta ruta si na .... stiti cum e, vrei sa stii cat mai multe, k sa eviti situatiile neplacute :)

• Members

pt colegi care alimenteaza la  oed,,,,,,,,,,,nimic nu este gratis in viata ,,,,,,,,,,,motorina este ieftina dar e cam putina,,,,,,,,,,la un rezervor care are max 228 l  am reusit performanta sa bag 235l si parca mai intra 2-3 l..........mentionez este rezervor suplimentar ,,,,,,,,,,,la noi in tara este mai bine  ,,lukoil 225,ceva...........petrom 227 ..........in rest parcarea si conditiile sant ok,,,,,am inteles ca patroni au fost soferii [in parcare ;D am auzit]