Members Alin T. Posted April 14, 2012 Members Share Posted April 14, 2012 Salutare tuturor. Cum e prima data cand trebuie sa fac aceasta cursa, as dori informatii care mi'ar putea fi utile, despre aceasta ruta, respectiv : Austria,Germania,Olanda(tari pe care nu le'am mai tranzitat niciodata). Va Multumesc, Alin T. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted April 14, 2012 Author Members Share Posted April 14, 2012 Salutare tuturor. Cum e prima data cand trebuie sa fac aceasta cursa, as dori informatii care mi'ar putea fi utile, despre aceasta ruta, respectiv : Austria,Germania,Olanda(tari pe care nu le'am mai tranzitat niciodata). Va Multumesc, Alin T. Am uitat sa specific ca, cursa o fac cu un R. Master de 3,5t. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators DanBV Posted April 14, 2012 Moderators Share Posted April 14, 2012 Platesti vigneta pe H si A in rest drum bun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted April 14, 2012 Author Members Share Posted April 14, 2012 Platesti vigneta pe H si A in rest drum bun. Multumesc Capo. Astept in continuare informatii, Marti trebuie sa plec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anonymous Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 pe benelux nu se plateste vigneta sub 3.5T? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members blondul Posted April 14, 2012 Members Share Posted April 14, 2012 putine inf si de la mine > daca ti directiaNadlac, Budapesta , E 60/ A1, Wiena , Linz, Passau (D) .eu alimentam la petrom la Nadlac imi ajungea motorina pana la Oed pe A1/E60 in AUSTRIA . o sa-l vezi pe partea dreapta , e un peco si o casa cu o coroana mare galbena pe ea (iesirea 131 Oed parca) . aici ai cafea gratuita si un pret bun la motorina (1.430e/l ), poti face un dus gratuit lasand la bar 10 e garantie ca nu pleci cu cheia . Daca pretul nu-ti convine la oed mai poti merge 20 km mai in fata si faci dreapta la ST Valentin. iesi dupa autobanda dai intr-un sesn giratoriu si stanga pe sub autobanda si mergi 200m in fata unde ai un JET si pe langa el faci drapta si in spate ai un MASTER DISEL(1.440e/l) si aici ai o cafea gratuita sau un suc. . daca in drumul tau dai prin Luxemburg aici ai pret bun la motorina 1.280e/l si aici ai dus gratuit ori la shell/ aral pe A3/E25 aria de servicii BECHEM) sau total din Windorf E 25/ A 6 iesirea 1 spre WINDORF. din LUX poti sa-ti iei tigari/ tutun ieftin si cafea ! Preturile la motorina pot varia cu ceva centi in - sau + ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Mario Bandit Posted April 14, 2012 Administrators Share Posted April 14, 2012 pe benelux nu se plateste vigneta sub 3.5T? nimic sub 12 t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted April 14, 2012 Author Members Share Posted April 14, 2012 Va multumesc mult colegii. Orice informatie imi poate fi de ajutor, tinand cont ca e prima cursa pe aceasta ruta si na .... stiti cum e, vrei sa stii cat mai multe, k sa eviti situatiile neplacute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members VIRGIL TIMIS Posted April 15, 2012 Members Share Posted April 15, 2012 pt colegi care alimenteaza la oed,,,,,,,,,,,nimic nu este gratis in viata ,,,,,,,,,,,motorina este ieftina dar e cam putina,,,,,,,,,,la un rezervor care are max 228 l am reusit performanta sa bag 235l si parca mai intra 2-3 l..........mentionez este rezervor suplimentar ,,,,,,,,,,,la noi in tara este mai bine ,,lukoil 225,ceva...........petrom 227 ..........in rest parcarea si conditiile sant ok,,,,,am inteles ca patroni au fost soferii [in parcare am auzit] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members Alin T. Posted April 15, 2012 Author Members Share Posted April 15, 2012 La voi da, dar la rezervorul meu de 90L, ori ca ma arde cu un litru si'mi ofera o cafea, ori ca platesc cafeaua, tot aia e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Members guluionut Posted April 15, 2012 Members Share Posted April 15, 2012 Asa e colegule, ce m ai conteaza!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts