Comunitatea soferilor profesionisti Sari la conținut

TUNING CAMIOANE SI TRACTOARE


MADALIN80

Postări Recomandate

  • Members

EcoTuning reprezinta un concept nou pe piata din Romania si a aparut ca urmare a dorintei clientilor de a optimiza costurile consumului de carburant.

Aceasta divizie a firmei noastre se adreseaza in special transportatorilor  de marfuri generale, marfuri agabaritice, frigorifice, cereale, agregate si combustibili.

Economia de combustibil obtinuta in urma optimizarii soft-ului de injectie electronica se situeaza intre 5% si 15% in functie de motorizare si de regimul de exploatare al fiecarui utilaj in parte.

Optimizarea consumului de combustil este disponibila si pentru utilajele agricole de toate tipurile, tractoare, combine agricole si alte utilaje reducand consumul de combustibil cu pana la 10 litrii per ora de functionare.

EcoTuning este divizia de autocamioane si utilaje agricole din cadrul companiei Power Chip, companie ce activeaza in Romania din anul 2006, avand o vasta experienta in domeniul auto. In prezent EcoTuning este partener oficial al Padborg Elektro AS din Danemarca, companie cu o experienta de 16 ani in domeniul modificarilor de software pentru autocamioane si utilaje agricole.Soft-urile folosite pentru  EcoTuning sunt realizate de catre partenerul din Danemarca si sunt elaborate in urma testelor dinamice si detin certificare TUV. 

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati

Madalin

0740.228.686

madalin@powerchip.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Pentru a naviga pe acest site , trebuie sa respectati termenii Termeni de Utilizare.